ماهان شبکه ایرانیان

جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه؛

سرمربی کلمبیا: هر دو تیم در این مسابقه آزموده شدند

سرمربی تیم ملی فوتبال کلمبیا معتقد است بازی مقابل انگلیس حساس و پایاپای بوده و هر دو تیم قدرت نهایی خود را به رخ کشیدند.

سرمربی کلمبیا: هر دو تیم در این مسابقه آزموده شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، کلمبیا در آخرین بازی از مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی 2018 روسیه به مصاف انگلیس رفت که در پایان در ضربات پنالتی با نتیجه 3 به 4 شکست خورد.

خوزه پکرمن در کنفرانس خبری پس از بازی گفت: جام جهانی بازی های به خصوصی مثل این را در خود دارد. مانند هر تیم دیگری که در این رقابت هاست، ما نیز با انگیزه پیروزی و صعود به مرحله بعد وارد زمین شدیم و تمام تلاش خود را برای رسیدن به این هدف به کار بستیم. بازی خیلی هیجانی و پایاپایی بود، هر دو تیم آزموده شدند و این یکی از نکات مثبت بازی بود.

پکرمن ادامه داد: تیم ما با شجاعت بازی کرد و جنگید. ما هیچ وقت مقابل حریفان کوتاه نیامده ایم. در این بازی هم ذهنیت و شخصیت خود را حفظ کردیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان