ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پاستا پپرونی سولیکو

پاستا و پپرونی دو خوراکی مجزا از هم هستند که هر دو به تنهایی بسیار خوشمزه و پر طرفدار هستند. این بار تصمیم گرفتیم ما ترکیب این دو غذا را با هم امتحان کنیم و طرز تهیه پاستا پپرونی سولیکو را در اختیار شما نیز قرار دهیم.

پاستا و پپرونی دو خوراکی مجزا از هم هستند که هر دو به تنهایی بسیار خوشمزه و پر طرفدار هستند. این بار تصمیم گرفتیم ما ترکیب این دو غذا را با هم امتحان کنیم و طرز تهیه پاستا پپرونی سولیکو را در اختیار شما نیز قرار دهیم.

مواد لازم برای تهیه پاستا پپرونی سولیکو

  • 300 گرم پپرونی سولیکو
  • 1 بسته پاستا پخته شده
  • 2 پیمانه پوره گوجه فرنگی
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 1 حبه سیر خرد شده
  • 1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • پنیر موزارلای تازه به مقدار دلخواه
  • 1 قاشق غذا خوری روغن 
  • 1 قاشق چایی خوری نمک
  • 1 قاشق غذا خوری فلفل
  • 1 قاشق غذا خوری پونه

طرز تهیه پاستا پپرونی سولیکو

طرز تهیه پاستا پپرونی سولیکو

درون یک تابه مقداری روغن بریزید و پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و آن‌ها را با هم تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس پوره گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل و پونه به ترکیب سیر و پیاز اضافه کنید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

به مدت چند دقیقه در ظرف را روی آن قرار دهید و به مواد فرصت دهید تا با هم بپزند. سپس پاستای پخته شده را همراه پنیر پارمسان به آن اضافه کنید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید. 

نیمی از مواد پاستا را در یک ظرف مناسب فر بریزید و به ترتیب نیمی از پنیر موزارلای تازه و نیمی از پپرونی سولیکو را روی سطح مواد قرار دهید. مجددا این لایه‌ها را با مواد باقی مانده مانند دفعه پیش تکرار کنید و سپس ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

بعد از اینکه پاستا را از فر خارج کردید روی آن را با ریحان و سس تزیین کنید سپس سرو کنید و در کنار خانواده خود از آن لذت ببرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان