ماهان شبکه ایرانیان

هوندا، ربات مشهور خود را بازنشسته کرد

کمپانی هوندا توسعه ربات دو پای خود «آسیمو» را متوقف کرد. آسیمو از خیلی جهات شگفت‌انگیز بود خصوصاً که می‌توانست یکی از سخت‌ترین مشکلات ربات‌ها یعنی حفظ تعادل را مرتفع کند و با سرعتی در حدود ۶ کیلومتربرساعت بدود.

روزنامه شهروند: کمپانی هوندا توسعه ربات دو پای خود «آسیمو» را متوقف کرد. آسیمو از خیلی جهات شگفت‌انگیز بود خصوصاً که می‌توانست یکی از سخت‌ترین مشکلات ربات‌ها یعنی حفظ تعادل را مرتفع کند و با سرعتی در حدود 6 کیلومتربرساعت بدود. این ربات از پاییز سال 2000 وارد دنیای انسان‌ها شد. او ماحصل پروژه‌ اولین ربات‌های دوپا بود که قرار بود ثابت کنند ربات‌ها می‌توانند هم از نظر ظاهری و هم از نظر حرکتی و حفظ تعادل شبیه انسان باشند.

هوندا ربات مشهور خود را بازنشسته کرد
این ربات 130 سانتی‌متری مبتنی بر هوش مصنوعی در واقع برای دستیاری انسان ساخته شد. انسان از طریق ربات‌هایی همچون آسیمو به دنبال بهبود کیفیت زندگی بود. هر بخش از توانایی‌های ربات آسیمو شامل تشخیص چهره، فهم مکالمات انسانی و درک میزان سختی اجسام و مهم‌ترین آن‌ها حفظ تعادل، می‌توانست زندگی خیل عظیمی از انسان‌ها را روی زمین دگرگون کند. ارتقای هر یک از این توانایی‌ها و حل مسائل پیرامون آن مهر تاییدی بر درستی حرکت انسان برای ساخت هوش مصنوعی بود.

اما از سال 2011 دیگر خبر چندانی از آسیمو به گوش نمی‌رسید و به‌روزرسانی شگفت‌انگیزی در کار نبود. در حقیقت مدیران هوندا به این نتیجه رسیدند که ادامه‌ پروژه‌ تجاری‌سازی آسیمو کار سخت و حتی ناممکنی است. با وجود پیشرفت‌های فوق‌العاده و محبوبیت جهانی این ربات، فروش آن به‌ صورت یک محصول تجاری در آینده‌ نزدیک قابل‌ تصور نبود و سرانجام هوندا تصمیم گرفت آسیمو را بازنشست کند. از دید هوندا ربات آسیمو مسیر توسعه‌ خود را طی کرده و از همین طریق وظیفه‌ خود را انجام داده است. البته شرکت هوندا اعلام کرده است که چشم‌انداز و اهداف بلندمدت این کمپانی برای آینده و توسعه هوش مصنوعی همچنان پابرجا است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان