ماهان شبکه ایرانیان

استیلی: بازی با عربستان جنگ نیست/ لژیونرها به تیم ملی اضافه می شوند

مدیر تیم ملی امید می گوید بازی این تیم با عربستان در بازی های آسیایی برای افزایش صلح و دوستی است.

استیلی: بازی با عربستان جنگ نیست/ لژیونرها به تیم ملی اضافه می شوند

به گزارش ایسنا، حمید استیلی درباره گروه تیم ملی امید در بازی های آسیایی گفت: با میانمار، عربستان و کره شمالی همگروه شدیم. چند بازی تدارکاتی را در نظر گرفتیم که شبیه سازی برای این مسابقات است. بازی با عراق و چین به خوبی تیم ما را آماده بازی با عربستان و کره شمالی می کند.

استیلی در واکنش به بالا بودن حساسیت بازی ایران و عربستان در دور گروهی بازی های آسیایی تاکید کرد: گروهمان دشوار است اما خودمان را آماده رویارویی با هر حریفی می کنیم. آنالیزورها اطلاعات لازم را به کادر فنی می دهند و بازیکنان با آمادگی کامل به میدان می روند. از نظر ما فوتبال عاملی برای صلح و دوستی است، نه جنگ. ما برای افزایش دوستی ها به میدان می رویم.

استیلی درباره حضور نورافکن و شکاری در اردوی تیم ملی نیز گفت: این دو بازیکن لژیونر هستند و در روزهای فیفا دی به ما ملحق می شوند. آنها دو بازیکن ارزشمند هستند که مد نظر قرار دارند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان