
متخصص تغذیه با اشاره به اینکه استفاده از سوسیس و کالباس و گوشتهای چرب در پیتزا عوارض زیادی را برای فرد مصرف کننده به همراه دارد، گفت: برای تهیه پیتزا به هیچ عنوان از قارچهای فلهای استفاده نکنید.
به گزارش ، مرتضی صفوی، متخصص تغذیه در گفت وگو با فارس، در مورد اینکه مردم مصرف چه پیتزایی را باید مدنظر قرار دهند که ارزش غذایی مناسبی به همراه داشته و فرد را دچار عارضه نکنند، گفت:از بین پیتزاهای مختلف موجود در کشور،پیتزای سبزیجات برای مصرف مناسب بوده چرا که سبزیجات حاوی آب و املاح فراوان بوده و مواد مغذی زیادی دارد.
وی افزود: مصرف سبزیجات از بروز دیابت و پرفشاری خون، بیماریهای قلبی عروقی و سرطان پیشگیری کرده و بنابراین در صورتی که فرد پیتزا مصرف میکند باید نوع سبزیجات را در نظر بگیرد و به طور کلی در یک وعده غذایی تنها به سه برش از پیتزا اکتفا کند.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه استفاده از سوسیس، کالباس و گوشتهای پرچرب در پیتزا توصیه نمیشود، گفت: پنیر پیتزا بهتر است تنها یک لایه نازک باشد چرا که به دلیل چربی فراوان مصرف بیش از حد آن عوارض قلبی و عروقی به همراه دارد.
صفوی عنوان کرد: همچنین توصیه میشود خانوادهها بیشتر پیتزاهای خانگی استفاده کنند چرا که سالمتر بوده و در تهیه مواد اولیه آن دقت بیشتری میشود و در صورت استفاده از سایر پیتزاها باید از برندهای مطمئن و معتبر استفاده کرد.
وی گفت: قارچ یک ماده پروتئینی مفید در پیتزا بوده ولی خانوادهها باید توجه داشته باشند که در تهیه پیتزا و سایر مواد غذایی به هیچ عنوان از قارچهای فلهای استفاه نکند چرا که مصرف قارچهای فلهای بدون بستهبندی بهداشتی میتواند مسمومیت و مشکلات زیادی را به همراه داشته باشد.