ماهان شبکه ایرانیان

در پی هشدار روسیه درباره عملیان نظامی

تروریست‌ها در غرب درعا وارد مذاکرات آتش‌بس شدند

منابع محلی گزارش دادند که در پی هشدار روسیه به تروریست‌ها در غرب استان درعا درباره آغاز عملیات نظامی، تروریست‌ها در این منطقه وارد مذاکرات آتش‌بس شدند.

تروریست‌ها در غرب درعا وارد مذاکرات آتش‌بس شدندبه گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، منابع محلی گزارش دادند که در پی هشدار روسیه به تروریست‌ها در غرب استان درعا درباره آغاز عملیات نظامی، تروریست‌ها در این منطقه وارد مذاکرات آتش‌بس شدند.

بر اساس این گزارش تروریست‌ها در چندین منطقه غرب استان درعا در پی هشدار روسیه، وارد مذاکره درباره آتش‌بس شدند.

روز گذشته مرکز مصالحه وزارت دفاع روسیه گزارش داد که مذاکراتی درباره توافق آتش‌بس و همچنین بازگشت آوارگان سوری از مرز‌های اردن به خانه‌های خود میان ارتش سوریه و تروریست‌ها در استان درعا انجام شده است.

بر اساس اعلام مرکز مصالحه وزارت دفاع روسیه، تروریست‌ها توافق کرده‌اند تا سلاح‌های خود را تحویل ارتش سوریه داده و به درگیری‌ها پایان دهند.

در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است که در پی مذاکرات با سران گروه‌های مسلح در استان درعا با نظارت مرکز مصالحه وزارت دفاع روسیه توافقی درباره موارد زیر به دست آمده است: پایان دادن به خصومت ها، آغاز تحویل سلاح‌های سنگین و نیمه‌سنگین به ارتش سوریه در تمام شهرک‌های تحت کنترل گروه‌های مسلح.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان