ماهان شبکه ایرانیان

بلال این خوشمزه سرشار از خاصیت

ذرت که درمیان غلات رتبه سوم را به خود اختصاص داده منبع مهمی از املاحی نظیر ویتامین B، آهن، کلسیم، سدیم، پتاسیم و فسفر است.

سرویس سبک زندگی فردا:  ذرت یا همان بلال با خواص فراوان توانسته است در بیشتر غذا‌های ایرانی جایی برای خود باز کند.به نقل از  ، هرچند ذرت به طرق مختلف قابل استفاده است، اما طعم بی‌نظیر و عطر فریبنده ذرت کبابی یا همان بلال خودمان، هر کسی را وسوسه می‌کند که به سمت منقل بلال فروش‌ها برود.

 

بلال این خوشمزه سرشار از خاصیت

 

در مورد خواص بلال خوب است بدانیم که سرشار از قند و نشاسته است و برای درمان اگزما، ورم روده و یبوست بسیار مفید است.

ذرت که درمیان غلات رتبه سوم را به خود اختصاص داده منبع مهمی از املاحی نظیر ویتامین B، آهن، کلسیم، سدیم، پتاسیم و فسفر است. کاکل بلال نیز سرشار از کلسیم و پتاسیم است از این‌رو جوشانده آن دارویی مناسب برای مبتلایان به سنگ کلیه و مثانه و همچنین مبتلایان به عفونت‌های مجاری ادرار محسوب می‌شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان