سرویس سبک زندگی فردا: مواد مغذی گیاهی از آن جهت اهمیت دارند که به پیشگیری از بیشتر بیماریهای مزمن کمک میکنند، دارای خواص ضد پیری هستند، سیستم ایمنی را تقویت میکنند و اساسا شرایط شما را از درون به بیرون بهبود میبخشند.به نقل از ، با مصرف یک اسموتی رنگین کمانی هنگام صبح میتوانید تا حدود زیادی مطمئن شوید که بدن هر آنچه را برای آغاز روز نیاز دارید را دریافت میکند.
گروههای رنگی مختلف در حقیقت میتوانند نشان دهنده فواید مختلف میوهها و یا سبزیجاتی باشند که از آنها استفاده میکنید. هر کلاس رنگ مجموعهای منحصر به فرد از مواد شیمیایی گیاهی را ارائه میکند که نه تنها عامل رنگهای مختلف هستند، بلکه نشان دهنده وجود مواد مغذی مفید و قدرتمند نیز هستند.
مواد مغذی گیاهی از آن جهت اهمیت دارند که به پیشگیری از بیشتر بیماریهای مزمن کمک میکنند، دارای خواص ضد پیری هستند، سیستم ایمنی را تقویت میکنند و اساسا شرایط شما را از درون به بیرون بهبود میبخشند. مصرف انواع مختلف توتها و سبزیجات در طول روز میتواند بدن را با بیش از 20 هزار ماده شیمیایی گیاهی مختلف تغذیه کند. ترکیب این مواد با یکدیگر و مصرف آنها در قالب یک اسموتی میتواند میزان مواد شیمیایی گیاهی را تا 40 هزار نیز افزایش دهد.
بلوبری:
یکی از بهترین منابع برای آنتی اکسیدانهای قوی محسوب میشود. آنها سرشار از فلاونوئیدها، به ویژه آنتوسیانینها، هستند که رادیکالهای آزاد را خنثی میکنند و از ما در برابر ابتلا به بیماریهای پیشرونده، مانند سرطان، محافظت میکنند.
انبه:
سرشار از ویتامین A. است که میتواند بینایی را تقویت کند. همچنین، مصرف این میوه به قلیایی سازی بدن و بهبود گوارش کمک میکند. یکی از بهترین فواید مصرف انبه محافظت بدن در برابر سرطان است.
آناناس:
حاوی بروملین است که از خواص ضد التهابی و تقویت سیستم ایمنی سود میبرد. این ماده ضد انعقاد نیز است، از این رو به جریان راحتتر خون در دستگاه گردش خون کمک میکند.
اسفناج:
یک گیاه بسیار قلیایی و سرشار از آنتی اکسیدانهایی مانند نئوکسانتین و ویولاکسانتین است که از رشد سلولهای سرطانی در بدن انسان پیشگیری میکنند. اسفناج سیستم قلبی عروقی را نیز تقویت میکند و محتوای آهن آن برای خون سازی مفید است.
زنجبیل:
یک ماده غذایی ضد التهاب قوی محسوب میشود. مطالعات نشان داده اند که زنجبیل حتی میتواند از برخی داروها مانند ایبوپروفن و استامینوفن قدرتمندتر عمل کند، زیرا از تشکیل ترکیبات التهابی جلوگیری کرده و به کاهش التهاب و اسیدیته موجود در مایع درون مفاصل کمک میکند.
افزون بر مواد بالا این اسموتی حاوی پودر ماکا که به بهبود استقامت کمک میکند و پروتئین شاهدانه است که به آسانی گوارش شده و به تشکیل اسید منجر نمیشود.
مواد تشکیل دهنده:
یک فنجان توت فرنگی
یک فنجان انبه تازه
نصف فنجان آناناس تازه
یک فنجان اسفناج
نصف فنجان بلوبری
یک فنجان آب
دو اینچ (پنج سانتیمتر) ریشه زنجبیل تازه
یک قاشق چایخوری پودر ماکا
سه قاشق غذاخوری از پودر پروتئین گیاهی مورد علاقه
روش تهیه:
تمام مواد تشکیل دهنده را درون یک دستگاه مخلوط کن ریخته و با سرعت بالا به مدت 30 ثانیه به هم بزنید تا بافتی یکدست و نرم شکل بگیرد.