ماهان شبکه ایرانیان

یتیمچه غذایی برای دوستداران بادمجان

داخل همون قابلمه که پیاز رو سرخ کرده بودیم گوجه‌هایی که پوست کنده و خورد کردیم رو با کمی نمک تفت میدیم تا آب بندازن.

سرویس سبک زندگی فردا:  همیشه نباید غذا‌ها کلی مواد اولیه گرون و جورواجور داشته باشن تا خوشمزه و لذیذ بشن، گاهی میشه با کمترین و ارزون‌ترین مواد اولیه هم خوشمزه‌ترین غذاهارو درست کرد، مخصوصا وقتی پای بادمجون در میون باشه … در این مطلب به نقل از دونفره طرز تهیه یتیمچه، یه غذای محشر با بادمجون رو براتون میذارم تا درستش کنین و ازش لذت ببرین …

 

یتیمچه غذایی برای دوستداران بادمجان

 


مواد لازم برای تهیه یتیمچه


1 عدد پیاز بزرگ
4 عدد بادمجان
4 عدد گوجه فرنگی
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه یتیمچه


ابتدا باید بادمجون‌هامون رو نگینی خورد کنیم و بهشون نمک بزنیم و بذاریم حدود نیم ساعت بمونن تا تلخیشون بره. بعد از این مدت آبشون رو بگیرین و با کمی روغن داخل ماهیتابه بریزین و تفتشون بدین تا بادمجون بپزه و سرخ بشه.

پیاز رو هم خورد میکنیم و با کمی روغن داخل یه ماهیتابه دیگه میریزیم و تفت میدیم. وقتی که بادمجون سرخ و طلایی شد آماده است. باید اجازه بدیم تا پیاز هم طلایی بشه.
حالا پیاز سرخ شده رو به بادمجون اضافه کرده و نمک، زرچوبه و فلفل هم اضافه میکنیم و کمی با هم تفتشون میدیم.

داخل همون قابلمه که پیاز رو سرخ کرده بودیم گوجه‌هایی که پوست کنده و خورد کردیم رو با کمی نمک تفت میدیم تا آب بندازن. حالا گوجه‌ها رو هم به مابقی مواد اضافه میکنیم و با هم تفتشون میدیم. به تفت دادن مواد ادامه میدیم تا آب غذا کشیده بشه و جا بیوفته.

حالا یتیمچه لذیذ ما آماده است … نوش جان

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان