عبدا... مستوفی در کتاب شرح زندگی در اوایل سال 1320 درباره وضعیت درختکاری در خیابان ولیعصر این چنین نوشته است: « در این خیابان به فاصله هر دو متر یک اصله چنار و بین هر دو چنار هم یک بوته گل سرخ کاشته شود.»
به گزارش به نقل از آرمان ،همگان خیابان ولیعصر را از درختان سر به فلک کشیدهاش میشناسند. درختانی به قدمت تهران قدیم و بزرگترین خیابان خاورمیانه. در طول سالهای اخیر از تعداد درختان، نهرها و مسیلها به دلیل ساخت و سازهای فراوان و بروز نارساییهای محیط زیستی کاسته شده است. این در حالی است که همین درختان میتوانند به عنوان تنفسگاه این کلانشهر در تصفیه هوا و افزایش تعداد روزهای هوای پاک تاثیرگذار باشند.
در این شرایط باید برای حفظ و نگهداری از این درختان اقدامات مناسب انجام داد. شایان ذکر است که تمامی درختان خیابان ولیعصر از شناسنامه و پلاک برخوردار هستند، اما بهطور طبیعی این درختان به آفتزدگی و بیماریهای فراوان دچار شدهاند. در این وضعیت انتظار میرود که مسئولان امر بیش از قبل این درختان را مورد رسیدگی قرار دهند.