ماهنامه کیک و شیرینی - سعیده آقایی: تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده میشود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو و پسته را آموزش داده ایم. امیدواریم که لذت ببرید.
مواد لازم خمیر:
- آرد: 175 گرم
- پودر بادام: 50 گرم
- کره سرد (مکعبی خردشده): 125 گرم
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- شکر: 25 گرم
- شکر قهوه ای: 25 گرم
مواد لازم میانی:
- شکر قهوه ای: 150 گرم
- کره نرم: 180 گرم
- تخم مرغ: 1 عدد
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- بادام خام (درشت خردشده): 50گرم
- پسته خام (درشت خردشده): 150 گرم
- زردآلو: 4 عدد
- نمک: 1 پنسه
طرز تهیه:
1. آرد الک شده و پودر بادام و یک پنسه نمک را داخل غذاساز ریخته و کره سرد را به آن اضافه کنید، غذاساز را با دور متوسط روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل خرده نان دربیاید.
2. در ظرفی جداگانه تخم مرغ و شکر را کمی با هم مخلوط کنید و بعد به خمیر اضافه کرده و دوباره غذاساز را روشن کنید تا با هم ترکیب شوند و خمیر نرم و منسجمی به دست بیاید.
3. خمیر را داخل نایلون گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
4. سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به کمک وردنه باز کنید و داخل قالب گرد تارت انداخته و اضافه های خمیر را با چاقوی تیز ببرید و دوباره قالب را داخل یخچال بگذارید.
5. در این فاصله مواد داخل تارت را آماده کنید.
طرز تهیه مواد میانی تارت:
1. شکر و کره نرم را با هم مخلوط کنید و با دور متوسط همزن برقی بزنید تا پف دار و پوک شود.
2. سپس تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
3. بعد همزن را خاموش کنید و بادام و پسته خرد شده را به مواد افزوده و با لیسک مخلوط کنید و داخل قالب روی خمیر ریخته.
4. رویش را با پالت صاف کنید و زردآلوها را از وسط دو نیم کنید و روی آن بچینید و مقداری پسته خرد شده رویش بپاشید.
5. در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 50 دقیقه و تا زمانی که روی تارت پف کند و برشته شود بپزید.