ماهان شبکه ایرانیان

هشدار فرانسه به انگلیس درباره برگزیت

وزیر خارجه فرانسه امروز چهارشنبه هشدار داد که فرصت انگلیس برای توافق با اتحادیه اروپا بر سر چگونگی روابط با این اتحادیه پس از برگزیت بسیار کم است.

هشدار فرانسه به انگلیس درباره برگزیتبه گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، وزیر خارجه فرانسه امروز چهارشنبه هشدار داد که فرصت انگلیس برای توافق با اتحادیه اروپا بر سر چگونگی روابط با این اتحادیه پس از برگزیت بسیار کم است.

«ژان ایو لودریان» در کنفرانس خدمات اقتصادی پاریس گفت: طرح مشروح لندن در هفته گذشته مثبت بود، اما عدم اطمینان‌هایی هنوز باقی مانده است.

وی افزود: زمان برای لندن در حال اتمام است و این عدم اطمینان برای هیچ طرفی خود نیست به خصوص فعالان اقتصادی.

لودریان گفت: برای خدمات مالی تنها راه پیش رو بر اساس مکانیسم‌های بازبینی شده و بهبود یافته است.

انگلیس طی روز‌های اخیر شاهد تنش زیای بر سر برگزیت بوده؛ از طرفی دو مقام بلند پایه کابینه به دلیل اختلاف با ترزا می‌بر سر چگونگی ارتباط با اتحادیه اروپا پس از برگزیت از سمت خود کناره‌گیری کردند و از طرف دیگر تنها 9 ماه تا ضرب‌الاجل اتحادیه اروپا برای خروج انگلیس از این اتحادیه زمان باقی مانده است.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان