دستور پخت فینگر فود رانگون

رانگون یه پیش غذای خیلی ساده و خوشمزه هست که با کمترین مواد لازم درست میشه. این فینگر فود خوشمزه رو حتی اگه سرخ کن نداشته باشید هم میتونید درست کنید. اما اگه سرخ کن دارید این غذا رو حتما توی لیست غذاهای هفتگیتون قرار بدید.

دستور پخت فینگر فود رانگون

رانگون یه پیش غذای خیلی ساده و خوشمزه هست که با کمترین مواد لازم درست میشه. این فینگر فود خوشمزه رو حتی اگه سرخ کن نداشته باشید هم میتونید درست کنید. اما اگه سرخ کن دارید این غذا رو حتما توی لیست غذاهای هفتگیتون قرار بدید.

مواد مورد نیاز:

¼ پیمانه پیاز سبز خرد شده

220 گرم پنیر خامه ای

نصف قاشق چای خوری پودر سیر

نصف قاشق چای خوری نمک

24 عدد خمیر یوفکا

روغن سرخ کردنی

پیاز سبز، پنیر خامه ای، سیر و نمک را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.

لبه های خمیر یوفکا را با آب مرطوب کنید و یک قاشق از مواد را داخل آن بریزید.

گوشه های خمیر را به سمت مرکز خمیر به همدیگر بچسبانید تا کاملا روی آن بسته شود.

داخل تاوه روغن بریزید و روغن را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

خمیرهای آماده را داخل روغن بریزید تا سرخ شده و قهوه ای طلایی رنگ شوند. سپس روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن کشیده شود.

این کار را تا اتمام خمیرها انجام دهید و رانگون های آماده را داغ سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان