طرز تهیه کیک ارده و کنجد

کیک ارده و کنجد به دلیل مواد اولیه‌ای که دارد جز کیک‌های مقوی و خوشمزه است. این کیک در کشورهای عربی، ترکیه و یونان بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. دستورهای متفاوتی برای تهیه این کیک وجود دارد. این کیک بافتی لطیف و طعمی عالی دارد و پیشنهاد می‌کنیم آن را تهیه کرده و نوش جان کنید.

کیک ارده و کنجد به دلیل مواد اولیه‌ای که دارد جز کیک‌های مقوی و خوشمزه است. این کیک در کشورهای عربی، ترکیه و یونان بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. دستورهای متفاوتی برای تهیه این کیک وجود دارد. این کیک بافتی لطیف و طعمی عالی دارد و پیشنهاد می‌کنیم آن را تهیه کرده و نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک ارده و کنجد

  • کیک ارده و کنجد
  • سه چهارم پیمانه شکر
  • یک و نیم پیمانه آرد
  • یک هشتم قاشق چایی خوری نمک
  • یک و نیم قاشق چایی خوری بکینگ پودر
  • نصف قاشق چایی خوری هل
  • یک چهارم قاشق چایی خوری جوش شیرین
  • نصف پیمانه ماست
  • نصف پیمانه ارده
  • دو عدد تخم مرغ
  • یک چهارم قاشق چایی خوری وانیل
  • نصف پیمانه روغن مایع
  • دو قاشق غذا خوری کنجد

طرز تهیه کیک ارده و کنجد

طرز تهیه کیک ارده و کنجد

فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا تمام نقاط فر هم دما شوند. 

قالبتان را چرب کنید و روی آن را کمی کنجد بریزید.

آرد را الک کنید و آن را درون کاسه‌ای تمیز بریزید سپس بیکینگ پودر، جوش شیرین، هل و نمک را به آن اضافه کنید و موادتان را کاملا با هم، هم بزنید تا یکدست شود. در این مرحله لازم است که کاملا مواد با هم ترکیب شوند تا بکینگ پودر کاملا بین آرد پخش شود و حفره در کیک ایجاد نشود.

ارده را خوب هم بزنید تا یک دست شود. ماست را نیز هم بزنید و سپس آن را به ارده اضافه کنید و آن‌ها را خوب با هم ترکیب کنید.

میزان غلظت این مخلوط به غلظت ماست و ارده‌ای که انتخاب می‌کنید بستگی دارد.

شکر را درون یک کاسه تمیز بریزید سپس تخم مرغ‌ها و وانیل را به آن اضافه کنید و آن‌ها را با همزن خوب هم بزنید.

روغن مایع را کم کم و به آرامی به موادتان اضافه کنید و آن‌ها را با همزن هم بزنید.

نیمی از آرد رو به مواد اضافه کنید و با کندترین دور همزن برقی آن‌ها را با هم هم بزنید فقط در حدی که با هم مخلوط شوند. می‌توانید برای این مرحله از لیسک هم استفاده کنید.

مخلوط ماست و ارده را در دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک و در یک جهت آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

نیم دیگر ترکیب آرد را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

مواد را به داخل قالب انتقال دهید و قالب را حدود 50 دقیقه درون فر بگذارید.

بعد از پخته شدن آن را از فر خارج کنید و درون ظرف سرو قرار دهید و نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان