کیک ارده و کنجد به دلیل مواد اولیهای که دارد جز کیکهای مقوی و خوشمزه است. این کیک در کشورهای عربی، ترکیه و یونان بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. دستورهای متفاوتی برای تهیه این کیک وجود دارد. این کیک بافتی لطیف و طعمی عالی دارد و پیشنهاد میکنیم آن را تهیه کرده و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک ارده و کنجد
- کیک ارده و کنجد
- سه چهارم پیمانه شکر
- یک و نیم پیمانه آرد
- یک هشتم قاشق چایی خوری نمک
- یک و نیم قاشق چایی خوری بکینگ پودر
- نصف قاشق چایی خوری هل
- یک چهارم قاشق چایی خوری جوش شیرین
- نصف پیمانه ماست
- نصف پیمانه ارده
- دو عدد تخم مرغ
- یک چهارم قاشق چایی خوری وانیل
- نصف پیمانه روغن مایع
- دو قاشق غذا خوری کنجد
طرز تهیه کیک ارده و کنجد
فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا تمام نقاط فر هم دما شوند.
قالبتان را چرب کنید و روی آن را کمی کنجد بریزید.
آرد را الک کنید و آن را درون کاسهای تمیز بریزید سپس بیکینگ پودر، جوش شیرین، هل و نمک را به آن اضافه کنید و موادتان را کاملا با هم، هم بزنید تا یکدست شود. در این مرحله لازم است که کاملا مواد با هم ترکیب شوند تا بکینگ پودر کاملا بین آرد پخش شود و حفره در کیک ایجاد نشود.
ارده را خوب هم بزنید تا یک دست شود. ماست را نیز هم بزنید و سپس آن را به ارده اضافه کنید و آنها را خوب با هم ترکیب کنید.
میزان غلظت این مخلوط به غلظت ماست و اردهای که انتخاب میکنید بستگی دارد.
شکر را درون یک کاسه تمیز بریزید سپس تخم مرغها و وانیل را به آن اضافه کنید و آنها را با همزن خوب هم بزنید.
روغن مایع را کم کم و به آرامی به موادتان اضافه کنید و آنها را با همزن هم بزنید.
نیمی از آرد رو به مواد اضافه کنید و با کندترین دور همزن برقی آنها را با هم هم بزنید فقط در حدی که با هم مخلوط شوند. میتوانید برای این مرحله از لیسک هم استفاده کنید.
مخلوط ماست و ارده را در دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک و در یک جهت آنها را با هم مخلوط کنید.
نیم دیگر ترکیب آرد را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
مواد را به داخل قالب انتقال دهید و قالب را حدود 50 دقیقه درون فر بگذارید.
بعد از پخته شدن آن را از فر خارج کنید و درون ظرف سرو قرار دهید و نوش جان کنید.