طرفداران دو آتیشه برگر و افرادی که عادت به خوردن یک صبحانه گرم و مفصل دارند، با طرز تهیه برکفست برگر با پنیر بلوچیز با ما همراه باشید.
یک کیلو پنیر بلوچیز ارزش غذایی معادل 10-9 کیلو شیر تازه گاو و سرشار از مواد معدنی، فسفر و کلسیم است که همراه با گوشت و تخم مرغ یک صبحانه سرشار از پروتئین و مقوی به حساب میآید.
مواد لازم برای تهیه برکفست برگر
- ٤ عدد تخم مرغ
- ٤ عدد نان مینی برگر
- ٤ اسلایس بیکن گوساله سولیکو
- ٢٠٠ گرم پنیر بلوچیز خرد شده
- ١ عدد پیاز
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- ٢ قاشق سوپخوری سس خردل
- ٤ قاشق سوپخوری سس مایونز
- ١ قاشق چایخوری سس فلفل تند
- ٦٠٠ گرم گوشت گوساله چرخ کرده
- کاهو و گوجه فرنگی مقداری برای سرو
طرز تهیه برکفست برگر
ابتدا پیاز را رنده کنید و گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل سیاه و پیاز ورز دهید و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس به شکل برگر فرم دهید و بگذارید نیم ساعت استراحت کند.
داخل یک کاسه سس مایونز، سس خردل و سس فلفل تند را با نیمی از پنیر بلوچیز مخلوط کنید.
به وسیله چاقو نانها را از وسط برش بزنید و مقداری از سس را روی لایه زیرین نان بمالید. کاهو و گوجه فرنگی را خرد کرده و روی سس بچینید.
صفحه گریل چدنی را به وسیله قلموی آشپزی به کمی روغن آغشته کرده و روی حرارت ملایم گرم کنید.
برگرها و بیکنها را روی صفحه گریل قرار دهید و هر دو طرف آن را گریل کنید و منتظر بمانید تا برگرها بپزند و بیکنها کمی سرخ شوند.
سپس بر روی صفحه گریل چهار عدد تخممرغ را بشکنید و به صورت جداگانه نیمرو کنید.
برگرها را روی گوجه فرنگیها بچینید. یک عدد نیمرو و یک اسلایس بیکن روی آن قرار دهید و مقداری بلوچیز روی هر ساندویچ بریزید. سپس لایه رویی نان را روی آن قرار داده و سرو کنید.