ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پاناکوتا با سس زردآلو، دسر خنک و تابستانی

پاناکوتا جز دسر‌های محبوب به حساب میاد و از اونجایی که پایه اش از شیر و خامه است، میشه با سس‌ها و طعم‌های مختلفی سروش کرد. پس بیاین الان که فصل زردآلو است، پاناکوتا با سس زردآلو رو امتحان کنیم.

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: پاناکوتا جز دسرهای محبوب به حساب میاد چون هم خوش طعمه هم درست کردنش خیلی راحته و از اونجایی که پایه اش از شیر و خامه است و طعمش یه جورایی خنثی به حساب میاد میشه با سس ها و طعم های مختلفی سروش کرد از طرفی طعم های دسر های تابستونی حرف ندارن و یکی از مهمترین دلایل محشر بودن این طعم ها هم میوه های رنگارنگ و خوشمزه تابستونی هستن. پس بیاین تا هنوز زردآلو، این میوه خوشمزه هستش پاناکوتا با سس زردآلو رو امتحان کنیم.

طرز تهیه پاناکوتا با سس زردآلو دسر خنک و تابستانی

مواد لازم

1 پیمانه خامه صبحانه
1 پیمانه شیر
10 گرم پودر ژلاتین
1/2 پیمانه شکر
نوک قاشق چایخوری وانیل
کمپوت زردآلو به مقدار لازم

مراحل تهیه

برای تهیه پاناکوتا ابتدا شیر و خامه ای که داریم رو داخل قابلمه میریزیم روی حرارت ملایم میذاریم.

طرز تهیه پاناکوتا با سس زردآلو دسر خنک و تابستانی

حالا مواد رو هم میزنیم تا خامه کاملا با شیر مخلوط شده و یکنواخت بشه و موادمون هم کمی گرم بشن.

طرز تهیه پاناکوتا با سس زردآلو دسر خنک و تابستانی

بعد ژلاتین رو روی مایه می پاشیم.

طرز تهیه پاناکوتا با سس زردآلو دسر خنک و تابستانی

بعد از اینکه چند ثانیه گذشت شروع به همزدن مواد میکنیم تا کم کم ژلاتین داخل شیر و خامه آب بشه. وقتی کمی مواد رو هم زدیم شکر رو هم اضافه میکنیم لازم نیست که ژلاتین کاملا حل شده باشه بعد از اضافه شدن شکر و همزدنش ژلاتین هم کاملا حل میشه. فقط باید دقت کنین تا شیر اصلا به جوش نیاد چون اینطوری طعم پاناکوتای ما بد میشه و مزه ی شیر جوشیده میگیره.

طرز تهیه پاناکوتا با سس زردآلو دسر خنک و تابستانی

وقتی ژلاتین حل شد دیگه مایه پاناکوتا حاضره در این مرحله وانیل رو هم اضافه کرده و کمی مواد رو هم میزنیم و بعد از روی حرارت برش میداریم.

طرز تهیه پاناکوتا با سس زردآلو دسر خنک و تابستانی

حالا مواد رو داخل لیوان های سرومون میریزیم بهتره مواد رو از صافی رد کنیم تا در صورتی که احیانا کمی ژلاتین حل نشده داخلش بود از صافی رد نشه. حالا لیوان ها رو برای مدت 2 الی 3 ساعت داخل یخچال میذاریم تا پاناکوتا خودشو بگیره.

طرز تهیه پاناکوتا با سس زردآلو دسر خنک و تابستانی

در این مرحله فقط زرد آلوهای داخل کمپوت رو در میاریم و تو غذاساز میریزیم. اینکه از چه مقدار کمپوت استفاده کنیم کاملا سلیقه ای و به این بستگی داره که دوست داشته باشین سس روی پاناکوتاتون چقدر ارتفاع داشته باشه.

طرز تهیه پاناکوتا با سس زردآلو دسر خنک و تابستانی

چند پالس غذاساز رو روشن خاموش میکنیم تا کمپوت کاملا پوره بشه. بهتره از آب کمپوت استفاده نکنین چون پوره خیلی شل میشه.

طرز تهیه پاناکوتا با سس زردآلو دسر خنک و تابستانی

وقتی پاناکوتا خودشو گرفت پوره کمپوت رو روش میریزیم و با مواد دلخواه تزیینش میکنیم. من برای تزیین از زردآلو و انگور یاقوتی استفاده کردم.

طرز تهیه پاناکوتا با سس زردآلو دسر خنک و تابستانی

حالا پاناکوتای خنک و خوشمزه ما آماده نوش جان کردنه …

طرز تهیه پاناکوتا با سس زردآلو دسر خنک و تابستانی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان