به گزارش "ورزش سه"، نصیرزاده در این باره گفت: امروز کمیته استیناف در حکمی که به صورت رسمی در سایت فدراسیون فوتبال ایران منتشر شده اعلام کرد با توجه به اینکه جلسه کمیته انضباطی که درباره رسیدگی به موضوع جنجال دربی شمال انجام شد شرایط لازم را برای صدور حکم نداشته، این حکم از نظر اداری باید دوباره مورد بررسی کمیته انضباطی قرار بگیرد.
به گفته هوشنگ نصیرزاده معنای اطلاعیه کمیته استیناف این است که اعضای بیشتری از نفرات حاضر در کمیته انضباطی باید در هنگام صدور رای حضور داشته باشند و رای صادره را مورد تایید قرار بدهند.
او در پایان حرف هایش گفت: ممکن است رای کمیته انضباطی همان رای قبلی باشد و ممکن است این رای بشکند در نهایت باید در انتظار رای نهایی این حکم بود.
با توجه به حواشی و حساسیت حکم کمیته انضباطی و دخالت های پیرامونی این مساله یکی از مهمترین چالش های کمیته انضباطی فوتبال ایران در سال جدید خواهد بود.