به گزارش ایسنا، محققان در مطالعهای که 16 سال به طول انجامید و با بررسی اطلاعات 500 هزار زن و مرد مشاهده کردند رژیم غذایی سرشار از ماهی میتواند موجب افزایش طول عمر شود.
مصرف ماهی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی مقوی و مطلوب توصیه میشود. ماهی که سرشار از پروتئینها، ویتامینها و روغنهای سالم است گزینه غذایی مفیدی به حساب میآید.
روغن ماهی سرشار از امگا 3 است و در سالهای اخیر محققان و تولید کنندگان مکملهای دارویی توصیه ویژهای به مصرف این روغن داشتهاند.
به تازگی گروهی از متخصصان در پاسخ به این پرسش که "آیا مصرف ماهی بر خطر مرگ و میر تاثیر میگذارد؟" به بررسی اطلاعات 240 هزار و 729 مرد و 180 هزار و 580 زن برای مدت 16 سال پرداختند. همچنین این افراد اطلاعاتی را در مورد عادات غذایی در اختیار محققان قرار دادند و وضعیت سلامت آنان تحت کنترل قرار گرفت.
در مدت زمان انجام این مطالعه 54 هزار و 230 مرد و 30 هزار و 882 زن فوت کردند. نتایج این مطالعات اخیرا در مجله "طب داخلی" منتشر شده است. در نهایت یافته اصلی بدست آمده در این بررسی حاکی از ارتباط مصرف بیشتر ماهی و امگا 3 در کاهش خطر مرگ و میر بوده است.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، همچنین بررسیهای بیشتر نشان داد مردانی که بیشترین میزان مصرف ماهی را دارند 9 درصد کمتر از مردانی که حداقل مصرف را دارند در معرض مرگ و میر زودرس هستند. علاوه بر این مصرف میزان بیشتری از ماهی در زنان با کاهش هشت درصدی خطر مرگ در آنان همراه است.