ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: پای توت فرنگی [تماشا کنید]

در این مطلب، روش تهیه پای توت فرنگی را به شما آموزش داده ایم که باید با دقت، تمامی مراحل را به درستی انجام دهید تا یک خمیر لطیف درست کرده و سپس با مواد میانی موردنظر خود آن را پر کنید. ما توت فرنگی تازه و مربای آن را به عنوان فیلینگ انتخاب کرده ایم. با ما همراه باشید.

خوشمزه روز: پای توت فرنگی [تماشا کنید]

در این مطلب، روش تهیه پای توت فرنگی را به شما آموزش داده ایم که باید با دقت، تمامی مراحل را به درستی انجام دهید تا یک خمیر لطیف درست کرده و سپس با مواد میانی موردنظر خود آن را پر کنید. ما توت فرنگی تازه و مربای آن را به عنوان فیلینگ انتخاب کرده ایم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

برای خمیر پای

  • 6 پیمانه آرد کامل
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 ¾ قاشق چایخوری نمک
  • 2 پیمانه کره
  • 1 ⅓ پیمانه آب یخ
  • 1 عدد تخم مرغ درشت
  • شکر / پودر قند

برای مواد میانی

  • ⅔ پیمانه مربای توت فرنگی
  • نصف پیمانه توت فرنگی
  • پسته، پوست پرتقال، بادام یا برگ تازه آویشن (اختیاری)

طرز تهیه

  1. در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. در میان آن ها یک حفره بزرگ ایجاد کرده و کره سفت را درون آن رنده کنید.
  2. یک قاشق غذاخوری آب را به تدریج به مواد بیفزایید و با دست ورز دهید. زمانی که مواد به حالت خمیری در آمدند و حالت کشسانی پیدا کردند، یعنی آماده است.
  3. وقتی خمیر یکدست و نرم شد، آن را به دو بخش مجزا تقسیم کنید. هر کدام از آن ها را درون کیسه پلاستیکی قرار داده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
  4. فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  5. کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی بگذارید.
  6. روی یک سطح تمیز، آرد بپاشید و یکی از چانه های خمیر را روی آن باز کنید. یک مستطیل بزرگ با قطر نیم سانتی متری از آن برش دهید. سپس آن را به 8 مربع یک اندازه تقسیم کنید.
  7. یک یا 2 قاشق غذاخوری مربای توت فرنگی در مرکز هر کدام از مربع ها قرار دهید. روی آن یک ورقه توت فرنگی تازه بگذارید.
  8. در صورت تمایل می توانید روی آن ها پسته، پوست رنده شده پرتقال، بادام یا آویشن بریزید.
  9. سپس خمیرها را درون یخچال بگذارید.
  10. برای ساخت خمیر به شکل بافت، یکی از مربع ها را به نوارهای باریک برش دهید. سپس سه عدد از نوارها را برداشته و ببافید. سه عدد بافت درست کرده و آن ها را با احتیاط روی مواد میانی روی خمیر قرار دهید.
  11. در این مرحله، اضافی های خمیر را بریده و کنار بگذارید. با چنگال لبه های آن را فشار دهید تا دو لایه خمیر به هم بچسبند. و در آخر، روی سطح خمیر زرده تخم مرغ بمالید.
  12. خمیرها را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح آن ها طلایی شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان