ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سالاد الویه

بین غذا‌های سرد، سالاد الویه یکی از آن خوش خوراک‌هاست که به عنوان یک پیش غذا یا غذای کامل به خصوص در مهمانی‌ها سرو می‌شود. در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه سالاد الویه مجلسی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه سالاد الویه

بین غذا‌های سرد، سالاد الویه یکی از آن خوش خوراک‌هاست که به عنوان یک پیش غذا یا غذای کامل به خصوص در مهمانی‌ها سرو می‌شود. در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه سالاد الویه مجلسی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه سالاد الویه

مواد لازم برای تهیه سالاد الویه

  • 4 عدد سیب زمینی
  • 300 گرم سینه مرغ
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 200 گرم نخود فرنگی
  • 1 عدد هویج
  • 300 گرم خیارشور
  • آب مرغ به میزان لازم
  • سس مایونز به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد الویه

ابتدا مرغ را همراه پیاز، نمک و زردچوبه و کمی آب در یک قابلمه بپزید. نخود فرنگی را نیز با مقداری نمک و آب بپزید و آبکش کنید. سیب زمینی و تخم مرغ‌ها را در قابلمه‌ای جداگانه بپزید و بعد از خنک شدن در کاسه‌ای بزرگ رنده کنید.

خیارشور‌ها را نگینی و بسیار ریز خرد کنید. هویج را بپزید و ریز رنده کنید. وقتی مرغ کامل پخت، بعد از خنک شدن آن را ریز ریش ریش کرده و آب مرغ را برای تهیه سس سالاد الویه کنار بگذارید. سپس خیارشور را همراه نخود فرنگی و هویج به سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کنید.

همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

برای تهیه سس سالاد الویه، سس مایونز را با آب مرغ مخلوط کرده و مقدار کمی آبلیمو اضافه کنید. برای این که سس سالاد الویه رژیمی‌تر باشد، می‌توانید از مقداری ماست به جای سس مایونز استفاده کرده یا این که سس مایونز خانگی درست کنید. دقت کنید مقدار آب مرغ به قدری باشد که سس خیلی غلیظ یا رقیق نشود.

در ادامه سس را به مواد اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

برای سرو، سالاد الویه را داخل یک ظرف مناسب بریزید. روی آن را به وسیله یک قاشق صاف کرده و مقداری سس روی آن پخش کنید. سپس با هویج خام، ذرت، گوجه فرنگی، خیارشور و گوجه فرنگی روی سالاد را تزیین کرده و نوش جان کنید.

نکات تهیه سالاد الویه

  • از رنده کردن مواد غذایی خام مثل خیارشور و هویج جدا خودداری کنید. چون این کار باعث آب انداختن سالاد الویه می‌شود.
  • خیارشور را قبل از استفاده بشویید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود. این کار مانع از آب انداختن و بوی ترشیدگی سالاد می‌شود.
  • برای ماندگاری بیشتر، هربار به میزان مصرف به سالاد سس اضافه کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان