شاید گاهی هوس کنید که در خانه شیرینی یا بیسکوییت بپزید و برای صبحانه یا عصرانه میل کنید. قطعاً بیسکوییتی که خودتان تهیه میکنید به مراتب سالمتر از بیسکوییتهاییست که تولید کارخانه هستند. اما برای این کار باید طرز تهیه بیسکوییت را بدانید. نگران نباشید زیرا در آشپزخانه امروز روزچین طرز تهیه بیسکوییت وانیلی را به شما آموزش خواهیم داد؛ پس تا انتها ما را همراهی کنید.
بیسکوییت وانیلی خانگی
مواد لازم برای تهیه بیسکوییت وانیلی خانگی
کره: 100 گرم
شکر:100 گرم
وانیل (عصاره وانیل): یک قاشق چایخوری
زرده تخممرغ: یک عدد
آرد ساده: 175 گرم
15 منبع غذایی فوقالعاده برای کاهش سطح کلسترول خون
راز سلامتی و کم کردن از چربی خون در این موادغذایی خارقالعاده نهفته است. برای داشتن بدنی سالم و تندرست این کتابچه الکترونیکی را دانلود کنید. کافی است نشانی ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید تا بلافاصله این کتاب ارزشمند را مجانی برای شما بفرستیم
طرز تهیه بیسکوییت وانیلی خانگی
قبل از شروع به کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و یک ورقۀ روغنی روی سینی فر قرار دهید. 100 گرم کره و 100 گرم شکر را با هم درون غذاساز بریزید، سپس یک قاشق چایخوری وانیل را به آن اضافه کنید. یک تخممرغ بشکنید و زردۀ آن را جدا کرده و به مواد درون غذاساز اضافه کنید. در این مرحله 175 گرم آرد را هم به موادتان اضافه کرده و آنها را تا وقتی مخلوط کنید که تبدیل به خمیر شوند.
روی یک سطح صاف را آردپاشی کنید، خمیر را روی آن ورز داده تا به شکل یک توپ کوچک درآید. حالا خمیر را در یک سلفون یا کیسه فریزر بپیچید و حداقل بهمدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
بعد از گذشت این مدت دوباره سطح را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه روی آن صاف کنید تا ضخامت آن در سراسر خمیر یکدست شود. یک قالب گرد انتخاب کرده و خمیر را قالب بزنید. خمیرهای قالبزده را روی ورق روغنی بگذارید.
سینی فر را بهمدت 12 تا 15 دقیقه در فری که قبلاً گرم کردهاید بگذارید تا زمانیکه روی بیسکوییتها طلایی شوند. بعد از گذشت این زمان قالب را از فر خارج کنید و پنج دقیقه به بیسکوییتها زمان دهید تا خنک شوند.
میتوانید این بیسکوییتهای وانیلی خوشمزه را با یک فنجان چای یا قهوه سرو کنید. امیدواریم طرز تهیه بیسکوییت وانیلی برای شما مفید باشد.
خواندن مقالات زیر را از دست ندهید:
آسانترین طرز تهیه شیرینی گردویی
طرز تهیۀ سریع و آسان شیرینی خشک (کوکیِ کرهای)
طرز تهیۀ کیک کاکائویی (رولت کاکائویی)