ماهان شبکه ایرانیان

پیشنهاد ویژۀ سرآشپز؛ طرز تهیۀ نان سیر و پنیر

سلام. به آشپزخانۀ روزچین خوش آمدید. نان سیر یکی از سفارش‌های متداول در رستوارن‌های فست‌فودی‌ست که خواهان بسیاری دارد. سرآشپز روزچین این‌بار برای شما طرز تهیۀ نان سیر و پنیر را تدارک دیده است که با تمام نان سیرهایی که در رستوران‌ها سرو می‌شود متفاوت است. نان پنیر و سیر را به این شیوه تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.

پیشنهاد ویژۀ سرآشپز؛ طرز تهیۀ نان سیر و پنیر

سلام. به آشپزخانۀ روزچین خوش آمدید. نان سیر یکی از سفارش‌های متداول در رستوارن‌های فست‌فودی‌ست که خواهان بسیاری دارد. سرآشپز روزچین این‌بار برای شما طرز تهیۀ نان سیر و پنیر را تدارک دیده است که با تمام نان سیرهایی که در رستوران‌ها سرو می‌شود متفاوت است. نان پنیر و سیر را به این شیوه تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه نان سیر و پنیر

طرز تهیۀ نان سیر و پنیر بسیار ساده است. اگر می‌خواهید به‌سادگی این پیش‌غذا یا میان‌وعدۀ لذیذ را تدارک ببینید ویدئوی آموزش آن را حتماً ببینید.

دانلود کتاب الکترونیکی برای کاهش چربی خون چه بخوریم

15 منبع غذایی فوق‌العاده برای کاهش سطح کلسترول خون

راز سلامتی و کم کردن از چربی خون در این موادغذایی خارق‌العاده نهفته است. برای داشتن بدنی سالم و تندرست این کتابچه الکترونیکی را دانلود کنید. کافی است نشانی ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید تا بلافاصله این کتاب ارزشمند را مجانی برای شما بفرستیم

مواد خمیر

  • آرد سفید: 3 و نیم پیمانه (440 گرم)
  • پودر سیر: یک‌دوم قاشق چایخوری (2 گرم)
  • پنیر چدار رنده‌شده: یک‌دوم پیمانه (50 گرم)
  • نمک: یک قاشق چایخوری (5 گرم)
  • خمیرمایۀ تازه: 25 گرم یا (مخمر فوری: دو قاشق چایخوری) یا (خمیرمایۀ خشک: دو و یک‌چهارم قاشق چایخوری)
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری (30 گرم)
  • شیر: یک‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)
  • آب گرم: سه‌چهارم پیمانه (180 میلی‌لیتر)
  • تخم‌مرغ: 1 عدد (هم‌زده)
  • کرۀ نرم‌شده: 3 قاشق غذاخوری (45 گرم)

مواد لازم برای روکش نان

  • کرۀ بدون نمک ذوب‌شده: یک‌دوم پیمانه (110 گرم)
  • سیر رنده‌شده: چهار حبه
  • فلفل سیاه تازه‌آسیاب‌شده: به مقدار لازم
  • پیازچۀ تازۀ خرد‌شده: دو قاشق غذاخوری
  • جعفری تازۀ خرد‌شده: دو قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان رنده‌شده: یک‌دوم پیمانه (50 گرم)
  • پنیر چدار رنده‌شده: یک پیمانه (100 گرم)

 طرز تهیۀ نان سیر و پنیر

طرز تهیۀ نان سیر و پنیر

ابتدا آرد را در کاسه بزرگی بریزید و پودر سیر و نمک و پنیر چدار رنده‌شده را به آن اضافه و مخلوط کنید. حالا در یک کاسه کوچک، خمیرمایۀ تازه و شکر را مخلوط کنید و هم‌بزنید تا حالت مایع پیدا کند. شیر گرم را به خمیرمایه اضافه و مخلوط کنید. به‌ترتیب، تخم‌مرغ، کره نرم و مقداری آب گرم را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید. مواد را به‌آرامی ترکیب کنید و سپس ورز دهید. آن‌قدر به ورز‌دادن ادامه دهید تا خمیری یکدست ایجاد شده و از دیواره‌های کاسه جدا شود. روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و 10 دقیقه در محیط گرم قرار دهید تا عمل بیاید.

بعد از 10 دقیقه روی تختۀ آشپزی کمی آرد بپاشید، خمیر را روی آن بگذارید و روی آن هم کمی آرد بپاشید و خمیر را چهار قسمت کنید. هر قسمت را با دست کمی بکشید و به 10 تکه مساوی تقسیم کنید. هر تکه را با دست گرد نموده و به شکل توپ‌های کوچک درآورید. حالا شما 40 توپک خمیری دارید. قالب کیک مناسب با قطر 23 سانتی‌متر را انتخاب کنید. داخل قالب را چرب کنید و آرد بپاشید.

حالا مواد روکش نان را آماده کنید.

در کاسه‌ای کرۀ بدون نمک ذوب‌شده را بریزید و سیر رنده‌شده و فلفل سیاه آسیاب‌شده را با آن مخلوط کنید. در ظرفی دیگر پنیر پارمزان و پنیر چدار و جعفری و پیازچه خرد‌شده را با هم مخلوط کنید. توپک‌های خمیری را ابتدا در کره و سیر و بعد در مخلوط پنیر و سبزیجات بغلتانید و در قالب بچینید. روی قالب را با پلاستیک بپوشانید و 30 دقیقه تا 1 ساعت کنار بگذارید. بعد از این مدت پلاستیک را بردارید و قالب را 25 تا 30 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بعد از اتمام پخت، 5 دقیقه اجازه دهید تا قالب نان سیر و پنیر خنک شود. حالا نان را با سس دلخواه سرو کنید.

دیدن ویدئوی آموزش طرز تهیۀ نان سیر و پنیر را از دست ندهید.

نوش جان!

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
Share
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان