ماهان شبکه ایرانیان

رسیدگی به پرونده خودروهای قاچاق در تعزیرات

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر گفت: پرونده خودروهای وارداتی قاچاق در تعزیرات حکومتی استان بوشهر بررسی شد و متخلفان جریمه شدند.

رسیدگی به پرونده خودروهای قاچاق در تعزیرات

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، زهرا افضلی‌نیا صبح پنجشنبه در نشست برنامه مردم پرسشگر و مسئولان پاسخگو در بوشهر اظهار داشت: رسیدگی به 90 پرونده قاچاق خودروی واردتی طی یک سال گذشته مورد بررسی قرار گرفت و متخلفان به پرداخت 300 میلیارد ریال جریمه محکوم شدند.

وی مقابله با گران‌فروشی را به عنوان یک اولویت مهم عنوان کرد و ادامه داد: یکی از برنامه‌های مهم اداره کل تعزیرات حکومتی اجرای گشت‌های مشترک و سرکشی به فروشندگان است که در همه بخش‌ها انجام می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر تخلف نانوایی‌ها را از مهمترین موضوعات مورد رسیدگی عنوان کرد و افزود: در تعزیرات حکومتی بوشهر ماهانه بین پنج تا 15 پرونده در این زمینه رسیدگی می‌شود.

وی از بهبود وضعیت نانوایان استان بوشهر در کم‌فروشی طی سه ماه نخست امسال خبر داد و اضافه کرد: بررسی مداوم از این واحدهای صنفی باعث شده تا شاهد کاهش تخلفات باشیم.

افضلی‌نیا با بیان اینکه عدم درج قیمت بر روی کالاها نوعی تخلف محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: عدم درج اتیکت بر روی اجناس و گران‌فروشی باعث صدور حکم تعطیلی برای 25 واحد صنفی در بوشهر شده است.

وی با اشاره به راه‌اندازی گشت‌های مشترک برای بررسی انبارهای کالا و اجناس بیان کرد: بدون اغماض با متخلفان اقتصادی، صنفی و دیگر حوزه‌ها بردخورد می‌کنیم و پرونده‌های قاچاق با اولویت رسیدگی می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان بوشهر گفت: سامانه 124 سازمان صنعت، معدن و تجارت، سامانه 135 اداره کل تعزیرات حکومتی استان بوشهر به‌منظور تسریع در رسیدگی به گزارش‌ها و شکایت‌های مردمی در استان راه‌اندازی شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان