پختن کیک خانگی معمولاً بهعنوان یک فعالیت محبوب بین افراد مختلف محسوب میشود و شاید بتوان گفت که کیک شکلاتی و پرتقالی از انواع دیگر کیکهای پرطرفدار هستند. قبلاً در روزچین طرز تهیه کیک شکلاتی را برای شما توضیح دادهایم و امروز تصمیم گرفتیم طرز تهیه کیک پرتقالی را به شما آموزش دهیم.
کیک پرتقالی
مواد لازم برای خمیر کیک
تخممرغ: سه عدد
شکر: 115 گرم
آرد: 120 گرم
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
آب پرتقال: نصف پیمانه
پوست پرتقال: به اندازه دلخواه
15 منبع غذایی فوقالعاده برای کاهش سطح کلسترول خون
راز سلامتی و کم کردن از چربی خون در این موادغذایی خارقالعاده نهفته است. برای داشتن بدنی سالم و تندرست این کتابچه الکترونیکی را دانلود کنید. کافی است نشانی ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید تا بلافاصله این کتاب ارزشمند را مجانی برای شما بفرستیم
مواد لازم برای شهد روی کیک
آب پرتقال: یک پیمانه
پوست پرتقال: به اندازه دلخواه
شکر: 95 گرم
طرز تهیه کیک پرتقالی
طرز تهیه خمیر
تخممرغها را بشکنید، زرده و سفیدۀ آنها را جدا کنید و زردهها را در یک کاسه بزرگ بریزید. شکر را روی زردهها ریخته و با یک مخلوطکن کاملاً مواد را ترکیب کنید. در یک کاسۀ بزرگ دیگر سفیدههای تخممرغ را بریزید و با یک همزن، شروع به همزدن آن کنید تا جایی که پف کرده و سفید شود. ترکیبی را که از قبل آماده کردهاید، به سفیده اضافه کرده و همبزنید تا موادتان یکدست شوند. بخشی از آرد را در کاسه بریزید و مخلوط کنید، سپس یک قاشق چایخوری بیکینگپودر را هم به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. حال بقیۀ آرد را هم اضافه نمایید و مخلوط کنید. نصف پیمانه از آب پرتقالی که داشتید را به موادتان اضافه کنید. میتوانید مقداری پوست پرتقال هم برای خوشطعمشدن کیک پرتقالیتان به آن اضافه کنید.
ترکیب آمادهشده را درون قالب بریزید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و قالب کیک را بهمدت 20 تا 25 دقیقه درون آن بگذارید.
طرز تهیه شهد روی کیک
قابلمهای را روی حرارت بگذارید و بقیۀ آب پرتقال، شکر و پوست پرتقال را درون آن بریزید و شروع به همزدن کنید تا زمانیکه شهد روی کیک به غلظت موردنظر برسد. بعد از آمادهشدن کیک، این شهد را روی کیک بمالید و نوش جان کنید.
طرز تهیه کیک پرتقالی هم به پایان رسید. امیدواریم که برای شما روزچینی عزیز کاربردی و مفید باشد. منتظر خواندن تجربههای شما در زمینۀ پخت کیک و شیرینی هستیم.