سرویس سبک زندگی فردا: پیتزا دوناتی خیلی خوشمزه است و برای پذیرایی درجشنها، میهمانیهای رسمی و دورهمیهای خانوادگی و دوستانه گزینه مناسبی است.به نقل از بیتوته این پیتزاهای حلقهای برای میان وعده مدرسه و عصرانه نیز دلچسب هستند.
مواد لازم برای پیتزا دوناتی:
آب گرم 1 لیوان
شیر گرم 1/2 لیوان
خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری
آرد سفید به مقدار لازم
کالباس خردشده 2 لیوان
فلفل دلمهای 1 عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه و آویشن به مقدار لازم
شکر 1/2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه پیتزا دوناتی:
شکر و خمیر مایع را مخلوط میکنیم و داخل آب گرم میریزیم کنار میگذاریم تا عمل بیاید.
شیر گرم را داخل ظرفی ریخته و تمام ادویهها را به آن اضافه میکنیم بعد خمیر مایع را که عمل آمده و داخل شیر میریزیم و مخلوط میکنیم.
آرد را به مقداری که خمیرشلی به ما بدهد اضافه میکنیم.
کالباس را با رنده درشت رنده کرده به همراه فلفل دلمه نگینی خردشده داخل خمیر میریزیم و هم میزنیم و بعد به اندازهای که خمیر به دست نچسبد آرد میریزیم آرد را کم کم اضافه کنید.
خمیر آماده شده را کنار بگذارید به مدت 1 ساعت و نیم پف کند بعد که خمیر آماده شد آن را پهن میکنیم و قالب میزنیم.
داخل ظرف گودی روغن میریزیم خوب که داغ شد دوناتها را داخل آن میاندازیم تا غوطه ور شود و سرخ شود.
سایر نکات
* برای عمل آمدن خمیر مایع اگر آب سرد باشد عمل نمیآید اگر داغ باشد میسوزد حد وسط و اینکه خمیر موقع باز کردن زیاد زخیم نباشد، چون بعد از پخت سنگین و خمیری میشود خود دونات موقعی که در روغن داغ سرخ میشود پف میکند. این دونات واقعا با کالباس طعم خوبی دارد، ولی بسته به ذائقه خودتان میتوانید از سوسیس سرخ شده و قارچ سرخ شده و مرغ پخته و ریش شده یا گوشت استفاده کنید.
* نکته مهم خیلی آرد اضافه نکنید تا دونات خمیر نشود از روغن مایع برای نچسبیدن به دست هم میشود استفاده کرد.