سرویس سبک زندگی فردا: این برگر کوچک بسیار خوشمزه و لذیذ هستند.به نقل از فوت و فن سریع هم آماده میشوند و بسیار راحت خورده میشوند زیرا اندازه یک لقمه هستند.
تعداد: 6 عدد
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم
نصف پیمانه سس مایونز
دو قاشق چایخوری زیره سبز
450 گرم گوشت چرخکرده بره
نمک و فلفل سیاه
روغن زیتون
6 ورقه پنیر فتا
پیاز قرمز خلال شده
6 عدد نان همبرگر کوچک
طرز تهیه
تابه چدنی را روی حرارت گرم کنید.
در یک کاسه کوچک، سس مایونز و پودر زیره سبز را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
روی گوشت نمک و فلفل بزنید و با دست آنها را به 6 عدد کوفته کوچک شکل دهید. (مراقب باشید نمک زیاد نزنید زیرا پنیر هم نمک دارد.) سطح کوفتهها را صاف کنید و روی آنها روغن زیتون بمالید. آنها را داخل تابه داغ قرار دهید و هر طرف را 3 دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
نانهای همبرگر را نیز در تابه قرار دهید و دو دقیقه حرارت دهید تا سطح داخلی آنها برشته شود.
روی یک طرف نانها از مخلوط مایونز بمالید. برگرها را روی آن بگذارید. سپس یک لایه پنیر و پیاز قرمز قرار دهید. در آخر قسمت بالایی نان را بگذارید.