سرویس سبک زندگی فردا: چای داغ پرتقال؛ به نقل از فوت و فن یک نوشیدنی داغ در تمام روزهایی که پرتقال باشد مخصوصا هنوز که پرتقال هم زیاد است بسیار دلچسب و گوارا است.
تعداد: 1 نفر
زمان تهیه: 10 دقیقه
مواد لازم
یک عدد چای کیسهای با طعم دارچین
نصف پیمانه آبجوش
3 قاشق غذاخوری آب پرتقال
4 ٫ 5 قاشق چایخوری آب لیموترش
نصف قاشق چایخوری وانیل
فیله پرتقال
چوب دارچین
طرز تهیه
چای کیسهای را در قوری دم کنید. سپس کیسه چای را خارج کنید. آب لیمو، آب پرتقال و وانیل را اضافه کیند و هم بزنید.
آن را داخل لیوان بریزید و داخل هر لیوان، چند تکه فیله پرتقال و چوب دارچین بریزید.
برای اینکه طعم شیرینی داشته باشد، میتوانید یک پیمانه شکر نیز اضافه کنید.
ارزش غذایی
کالری: 177
کربوهیدرات: 21 گرم
کربوهیدرات: 21 گرم
سدیم: 3 میلیگرم
پتاسیم: 45 میلیگرم
کلسیم: 10 میلیگرم