توفو از شیرسویای دلمه بسته ساخته میشود و یک منبع عالی پروتئین به ویژه برای گیاهخواران به حساب میآید. به طور کلی دو نوع توفوی خشک و نرم وجود دارد. با طرز تهیه توفو برشته با سس سرکه با ما همراه باشید!
مواد لازم برای تهیه توفو برشته با سس سرکه
- 350 گرم توفوی خشک
- 1 قاشق سوپخوری دانه کنجد
- 1 قاشق سوپخوری روغن کنجد
- 1 عدد فلفل قرمز (بدون تخم و خرد شده)
- 1 قاشق سوپخوری سس سویا
- 1 قاشق سوپخوری سرکه قرمز
- 1 قاشق چایخوری پودر قند
- 2 عدد پیازچه (خرد شده)
طرز تهیه توفو برشته با سس سرکه
توفوها را با حوله کاغذی پوشانده و فشار دهید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس آنها را از طول برش داده و به صورت مکعب کوچک خرد کنید.
توفوها را همراه دانه کنجد در ظرفی ریخته و مخلوط کنید سپس در تابهای داغ حاوی روغن کنجد ریخته و از هر طرف یک دقیقه سرخ کنید. توفوها را با قاشق زیر و رو کرده و با حوله کاغذی خشک کنید.
فلفل، سویا سس، سرکه و پودر قند را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید. توفوها را در بشقاب مورد نظر چیده سپس سس آماده شده را روی آنها بریزید. توفو آماده است، آن را در ظرفی مناسب ریخته و با مقداری پیازچه روی آن را تزیین کنید.
نکات طرز تهیه توفو برشته با سس سویا
- توفو را میتوانید با حوله کاغذی بپوشانید و یک روز در یخچال قرار دهید تا کاملا خشک شود. سس سرکه را نیز میتوانید صبح همان روز آماده کنید.
- توفو ماده غذایی بسیار سالمی است و سس سرکه طعم مکمل آن را تامین میکند اما اگر مایل باشید میتوانید از سسهای دیگر نیز استفاده کنید.
- قبل از پخت توفو، تا حد ممکن آب آن را بگیرید تا در هنگام پخت کاملا برشته و ترد شود.