ماهان شبکه ایرانیان

دستور پخت قلیه پنیر و اسفناج

قلیه پنیر و اسفناج یک نوع غذای محلی ایرانی است که آن را با کوفته قلقلی سرو می‌کنند. اگر تا به حال این غذای خوشمزه را درست نکرده اید، همین حالا دست به کار شده و آن را بپزید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

وب‌سایت شور و شیرین: قلیه پنیر و اسفناج یک نوع غذای محلی ایرانی است که آن را با کوفته قلقلی سرو می‌کنند. اگر تا به حال این غذای خوشمزه را درست نکرده اید، همین حالا دست به کار شده و آن را بپزید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز

  • ماش یک‌دوم پیمانه
  • اسفناج 1 کیلوگرم
  • پیاز خردکرده 1 عدد
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • پنیر کِرد 200 گرم
  • زعفران حل‌کرده 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • تمر هندی 100 گرم
  • کشک برای تزئین به میزان لازم
  • نعنا داغ و پیاز داغ به میزان لازم
  • کوفته ریزه سویا 12 عدد

دستور پخت قلیه پنیر و اسفناج

طرز تهیه

1. ماش را از قبل بخیسانید و بپزید.

2. اسفناج را پاک کنید، بشوئید و خرد کنید و همراه با پیاز در روغن تفت دهید آنگاه پنیر را مکعبی خردکنید و در زعفران بغلتانید تا رنگ بگیرد.

3. سپس ماش، اسفناج، پنیر، نمک، فلفل و آب تمر هندی را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و قلیه جا بیفتد.

4. حالا آن را در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ و نعنا داغ و کوفته ریزه تزئین کنید.

یادآوری: تمر هندی را در 1 لیوان آب ولرم حل کنید و صاف نمائید.

روش تهیه کوفته ریزه سویا

50 گرم سویای خیس کرده را با 1 عدد پیاز چرخ کنید. آنگاه نمک، فلفل، زردچوبه و دو قاشق سوپخوری آرد لپه به آن بیفزائید و خوب ورز دهید حالا از مخلوط، توپ‌های کوچکی بسازید و کوفته ریزه را در روغن سرخ کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان