برترین ها: درست است که به سالاد ماکارونی معروف است ولی نه ماکارونی واقعی است نه سالاد واقعی خودش یک غذای کامل است که معمولا آن را در مهمانی ها به عنوان کنار غذا همراه باغذاهای مجلسی یا به عنوان وعده شام سرو می کنند.
سالاد ماکارونی ساده
مواد لازم:
- ماکارونی (فرم دار): 1 لیوان
- سیب زمینی: 2 عدد
- تخم مرغ: 3 عدد
- خیار شور: 6 عدد
- هویج: 3 عدد
- نخودفرنگی: 1 لیوان
- شوید (خشک): 1 قاشق چایخوری
- ژامبون: 300 گرم
- سس مایونز: به میزان لازم
- آبلیمو: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- فلفل: به میزان لازم
- کره: به میزان لازم
- شکر: به میزان لازم
طرز تهیه:1. ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و به شکل مربعی درشت خرد کنید و بعد با مقداری کره،نمک و آب بپزید طوری که خیلی له نشوند ولی آب ظرف کاملا به خورد آنها برود.
2. هویج را پوست کنده و نگینی ریز خرد کنید و با مقداری آب و شکر بپزید به طوری که مثل سیب زمینی پخته شود.
3. نخودفرنگی را هم با مقداری آب و نمک و کره بپزید.
4. تخم مرغ ها را نیز آبپز کرده و سفیده آنها را نگینی خرد کنید.
5. ماکارونی را با مقداری آب و نمک به مرحله آبکشی برسانید اما اجازه دهید از حد معمول کمی نرم تر شوند و بعد آنها را آبکشی کرده و با آب سرد بشویید.
6. ژامبون و خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید.ظرفی مناسب انتخاب کرده و داخل آن مقداری سس مایونز و آبلیمو ونمک و فلفل بریزید و با هم مخلوط کنید.
7. سیب زمینی،نخودفرنگی،ژامبون،هویج،سفیده تخم مرغ و خیارشور را داخل ظرف ریخته و با سس مخلوط کنید.
8. حال ماکارونی را به مواد افزوده و دورانی هم بزنید تا مواد له نشوند.
9. در انتها زرده تخم مرغ را روی سالاد رنده زده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
نکات:1. در صورت تمایل مقداری مرغ پخته و ریش شده هم به مواد اضافه کنید.
2. سالاد را حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
3. میتوانید از سایر مواد دلخواه همچون قارچ یا فلفل دلمه ای سرخ شده هم داخل سالاد استفاده کنید.
سالاد ماکارونی صدفی
مواد لازم:
- پاستای صدفی بزرگ: یک بسته
- خیار شور: 250 گرم
- کالباس: 250 گرم
- فلفل دلمه ای: یک عدد بزرگ
- نخود فرنگی پخته: یک و نیم فنجان
- ذرت: یک فنجان
- سس مایونز: 2 ق غ
- ماست چکیده: یک ق غ
- آبلیمو/نمک/فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
1-پاستای صدفی رو مثل ماکارونی آبکش میکنیم.
2-میگذاریم تا کامل آبش برود. خیارشور و کالباس را به صورت ریز خرد کرده. به همراه فلفل نگینی شده و نخود و ذرت و سس مایونز و نمک و آبلیمو و ماست ترکیب میکنیم.
3-از مواد بدست آمده قاشق قاشق داخل پاستاها ریخته و داخل آنها را پر میکنیم.
4-روی ظرف را سلفون کشیده و در داخل یخچال میگذاریم تا حسابی خنک شود.
نکته:
ترکیبات داخل سالاد ماکارونی کاملا سلیقه ایه و می توان مواد دلخواه مانند انواع حبوبات و تخم مرغ و کلم و.... را اضافه و یا هر کدام از مواد ذکر شده را حذف کرد.
سالاد ماکارونی مدیترانهای
مواد لازم:
- ماکارونی فرمی (فارفاله): 350 گرم
- خیار (متوسط): 3 عدد
- گوجه گیلاسی (نصف شده): 1 پیمانه
- زیتون سیاه: 2/3 پیمانه
- پیاز قرمز (حلقه شده): 1/2 یک پیاز متوسط
- پنیر (فتا / رنده شده): 100 گرم
چاشنی سالاد :
- روغن زیتون: 1/4 پیمانه
- آبلیو تازه: 1 ق غ
- سرکه قرمز: 3 ق غ
- پونه کوهی (خشک یا تازه /خرد شده): 2 ق چ
- نمک: 1/4 ق چ
- سیر: 2 حبه
- عسل (اختیاری/ یا هر شیرین کننده دلخواه): 1 ق چ
- فلفل قرمز: 1 پینچ
- فلفل سیاه + سفید: 1/4 ق چ
طرز تهیه:
1-ابتدا طبق دستور پشت بسته پاستا را آماده نموده سپس آبکش میکنیم و زیر آب سرد (به مدت 20 تا 30 ثانیه ) میگیریم. به ظرف دیگری انتقال می دهیم
2-گوجه گیلاسی+ خیار+ زیتون+ پنیر را اضافه می کنیم.
3-مواد چاشنی را با هم ترکیب نموده وبه مواد سالاد اضافه میکنیم تا کاملا ظرف را پوشش دهد.
4-سپس با هم ترکیب نموده تا موادسالاد بخوبی به چاشنی آغشته شود
نکات دستور:
1-در دستور از زیتون کالاماتا که یک نوع زیتون یونانی است استفاده شده شما میتوانید از زیتون سیاه یا نوع دیگه هم استفاده کنید.
2-در صورت در دسترس نبودن پونه کوهی از پونه ساده خشک یا تازه استفاده کنید.
3-بجای فلفل سفید+فلفل سیاه میتوانید فقط فلفل سیاه به کار ببرید.
4-استفاده از عسل در دستور اختیاری می باشد میتوانید جایگزین کنید یا کلا حذف کنید.
5-برای این دستور پاستا نوع فارفاله پیشنهاد میشود ولی بنا به سلیقه خود میتوانید از شکل دیگری استفاده کنید.
6-در دستور از نوعی خیار انگلیسی با سایز بزرگ استفاده شده از خیار معمولی میتوانید بصورت حلقه یا نیم دایره استفاده کنید.
سالاد ماکارونی با فلفل دلمه ای
مواد لازم
- ماکارونی فرمی رنگی: 1 بسته
- کالباس: 200 گرم
- قارچ خام: 5 عدد
- پیازچه: 3 عدد
- فلفل دلمه ای خرد شده: 1 عدد
- نخود سبز پخته: یک فنجان
- گوجه فرنگی گیلاسی و برگ جعفری: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
1. ابتدا ماکارونی ها (ترجیحا رنگی) را بپزید و با آب سرد بشویید و اجازه دهید تا آب آنها کاملا برود.
2. کالباس ، قارچ خام، پیازچه و یک عدد فلفل دلمه ای را خرد کنید
3. نخود سبز پخته و چند برگ جعفری را هم با تعدادی گوجه فرنگی گیلاسی به مواد اضافه کنید.
4. در پایان نمک و فلفل بزنید و مواد را خوب مخلوط کنید. سالاد آماده شده را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید و در زمان سرو، سس مایونز رقیق شده با آب لیمو را به آن اضافه کنید.
سالاد ماکارونی دانمارکی
- ماکارونی: نصف بسته
- زرده تخم مرغ: 4 عدد
- سس خردل: 1 ق چ
- سس مایونز: 2 ق چ
- خامه: 1 فنجان
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- کالباس خرد شده: 250 گرم
- شوید تازه: 1 ق غ
- خیارشور خردشده: 2 عدد
طرز تهیه:
1. ماکارونی را در آب جوش و نمک به مدت 12 دقیقه بجوشانید و سپس آبکش کنید. مراقب باشید ماکارونی ها به یکدیگر نچسبند.
2. زرده تخم مرغ سفت شده را با چنگال کاملا له کنید
3. سس خردل را به آن اضافه کنید
4. سپس 2 قاشق غذاخوری مایونز، یک فنجان خامه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
5. مخلوط به دست آمده را با ماکارونی مخلوط کنید.
6. کالباس خرد شده، یک قاشق غذا خوری شوید تازه و خیارشورخرد شده را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
7. این سالاد بهتر است سرد سرو شود.
سالاد ماکارونی ایتالیایی
مواد لازم
- فتوچینی: نصف بسته
- هویج:1 عدد
- کدو سبز: 1 عدد
- لیموترش: 1 عدد
- روغن زیتون: به مقدار لازم
- جعفری: به مقدار لازم
- سیر: 2 حبه
- دانه فلفل سیاه ونمک: به مقدار لازمسس
طرز تهیه:
1. نصف بسته فتوچینی یا ماکارونی نواری را در آب، جوشانده و آبکش کنید، سپس روی آنها آب سرد بگیرید تا به هم نچسبند.
2. یک عدد هویج درشت و یک عدد کدو سبز تازه را به وسیله پوست کن سبزیجات به شکل ورقه ای درآورید.
3. یک عدد لیموترش را کاملا پوست بگیرید و همراه روغن زیتون، مقداری جعفری، دانه فلفل سیاه، دو حبه سیر و مقداری نمک داخل مخلوط کن بریزید.
4. همه مواد را با هم مخلوط کنید. سس را روی ماکارونی ریخته و هم بزنید.
سالاد ماکارونی گیاهی
مواد لازم:
1. ابتدا 250 گرم ماکارونی فرمی را درآب جوش بریزید و بعد از پخت و آبکش کردن، در یک ظرف بزرگ قرار دهید تا سرد شود
2. سپس لوبیا سبز بخارپز شده ، تربچه ورقه شده، خیار خرد شده و نصف فنجان بادام شور پرک را با هم مخلوط کنید.
3. در آخر ماست را به اضافه 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون و به میزان دلخواه نمک و فلفل به سالاد اضافه کنید.
4. سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار داده و سپس آن را سرو کنید.