پاستا با سس پستو طعمی بسیار لذیذ و متفاوتی نسبت به سایر پاستاهای دیگر دارد. سس پستو، نوعی سس ایتالیایی است که برای تهیه پاستا هم از آن استفاده میشود. این سس به رنگ سبز و ترکیبات آن شامل روغن زیتون، دانه کاج اروپایی، برگ ریحان، سیر، پنیر پارمسان و نمک و فلفل است. البته به شکل آماده نیز در بازار عرضه میشود. اما مطمئن باشید سس پاستای خانگی با ریحان تازه مزه دیگری دارد.
مواد لازم برای تهیه پاستا با سس پستو
- 300 گرم پاستا
- 100 گرم پنیر پستو کاله (رنده شده)
- یکسوم پیمانه استاک گوشت
- 300 گرم فیله مرغ (خرد شده)
- 4 حبه سیر (بدون پوست)
- 50 گرم دانه کاج
- 150 گرم برگ ریحان
- 130 گرم پنیر پارمزان کاله (رنده شده)
- روغن زیتون به میزان لازم
- فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
طرز تهیه پاستا با سس پستو
برای تهیه سس پستو، دانه کاج، پنیر پارمزان، 120 گرم ریحان، 150 میلیلیتر روغن زیتون و فلفل و نمک را در غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید.
فیله مرغ را خرد کرده و به همراه پاپریکا و نمک و فلفل داخل تابه تفت دهید. در انتهای پخت سس پستو را به آن اضافه کنید.
در قابلمهای مناسب، مقداری آب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید سپس کمی نمک اضافه کنید.
پاستا را در قابلمهای حاوی آب جوش ریخته و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید. زمانی که پاستا نرم شد، آن را آبکش کنید.
در تابهای گود یا قابلمهای مناسب، کمی روغن زیتون بریزید. پاستای آبکش شده و سس تهیه شده را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
استاک گوشت را به پاستا اضافه کرده و مخلوط کنید. در ظرف را گذاشته و اجازه دهید به مدت 5 تا 7 دقیقه روی حرارت بماند تا آب آن کشیده شود.
پس از این مدت پاستا را داخل ظرف مورد نظر ریخته، پنیر پستو را روی آن بریزید.
پاستا را با برگ ریحان تزیین کرده و سرو کنید.