ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: استیک فلفلی فرانسوی [تماشا کنید]

در این دستور، استیک به مدت خیلی کوتاه سرخ می شود، اما اگر عادت دارید گوشت را کاملا پخته میل کنید، می توانید زمان پخت را به میزان دلخواه افزایش دهید. برای آشنایی با روش تهیه این استیک در ادامه با روزیاتو همراه باشید.

خوشمزه روز: استیک فلفلی فرانسوی [تماشا کنید]

در این دستور، استیک به مدت خیلی کوتاه سرخ می شود، اما اگر عادت دارید گوشت را کاملا پخته میل کنید، می توانید زمان پخت را به میزان دلخواه افزایش دهید. برای آشنایی با روش تهیه این استیک در ادامه با روزیاتو همراه باشید.

مواد لازم (2 نفر)

  • 2 قاشق غذاخوری دانه های فلفل سیاه
  • 2 قاشق چایخوری نمک درشت
  • 400 گرم استیک
  • 1 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 1 پیمانه کره
  • یک سوم پیمانه سرکه قرمز
  • 1 قاشق غذاخوری خردل

طرز تهیه

  1. هر دو طرف استیک را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. با دست به خوبی ورز دهید تا پودر فلفل به خورد گوشت برود.
  2. درون تابه متوسط، یک قاشق غذاخوری کره را آب کنید تا رنگش عوض شود. سپس تابه را 4 دقیقه کنار بگذارید. استیک را درون تابه بگذارید و 10 دقیقه تفت دهید تا آبدار و پخته شود. در صورت تمایل می توانید برای مدت زمان بیشتری آن را سرخ کنید.
  3. استیک را از تابه خارج کرده و به نوارهای باریک برش دهید و کنار بگذارید.
  4. در این فاصله، حرارت را کم کنید. سرکه را به تابه بیفزایید و بگذارید بجوشد. سپس، خامه، خردل و کره را اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه بگذارید بجوشند تا غلیظ شوند.
  5. استیک را درون ظرف موردنظر چیده و از سس روی آن بریزید و سرو کنید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان