به گزارش خبرنگار مهر، فراز کمالوند در نشست خبری بعد از بازی تراکتورسازی و گسترش فولاد اظهار داشت: بازی سخت و پرفشاری بود.
وی سپس با اشاره به اینکه دو تیم برای پیروزی به میدان آمده بودند، ادامه داد: تراکتور برای نزدیک شدن به صدر جدول تلاش می کرد. امیدوارم سال بعد تراکتور با قلعه نویی قهرمان لیگ برتر شود.
کمالوند سپس با تاکید بر اینکه گسترش فولاد تیمی خوب و هماهنگ شده است، ادامه داد: ما دیگر تیمی نیستیم که تن و بدنمان برای سقوط بلرزد.
سرمربی تیم گسترش فولاد افزود: با تلاش بازیکنان و کادر فنی و مدیریت باشگاه وضعیت خوبی داریم. تراکتورسازی هم تیم خوبی است و با مشکلاتی که داشت خوب کار کرده اند.
وی با اشاره به اینکه بازیکنان تیمم نیز می گفتند که گل تراکتور خطا بود، گفت: ما بازیکنان جوان را به زمین فرستادیم و جواب آن را نیز گرفتیم. وضعیت تیم ما خوب است و بازهم برای بازی های بعدی تمام تلاش خود را می کنیم.
هفته بیست و پنجم رقابت های لیگ برتر عصر امروز شنبه با دیدار تیم های تراکتورسازی و گسترش فولاد در ورزشگاه یادگار امام تبریز دنبال شد که طی آن دو تیم به تساوی یک بر یک دست پیدا کردند.
مهدی شریفی(16) برای تراکتورسازی و رضا خالقی فر(55) برای گسترش فولاد تبریز گل زدند.
در این دیدار که تراکتورسازان از شکست پرسپولیس برابر صنعت نفت آبادان خبر داشتند و می توانستند با گرفتن سه امتیاز خود را به صدر جدول نزدیکتر کنند، شاگردان قلعه نویی به گل اول هم دست پیدا کردند اما در ادامه گل تساوی را پذیرفتند.