ماهان شبکه ایرانیان

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خوزستان خبر داد

محکومیت یک شرکت تجارتی به مبلغ ۵۰۰ هزار یورو در خوزستان

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خوزستان اعلام کرد: یک شرکت تجارتی که از ارز دولتی استفاده و به تعهدات خود عمل نکرده بود، محکوم شد.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، رضا سعیدی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خوزستان اعلام کرد: یک شرکت تجارتی که از ارز دولتی استفاده و به تعهدات خود عمل نکرده بود، محکوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان خوزستان بیان داشت: بانک مرکزی از یک شرکت تجاری، به دلیل عدم ایفای تعهدات وارد کنندگان در قبال دریافت ارز و خدمات دولتی شکایت کرد.

سعیدی گفت: پس از ارسال گزارش به اداره کل تعزیرات حکومتی استان خوزستان و ارجاع آن به شعبه دهم و استماع دفاعیات متهم و انجام استعلامات لازم و با احراز تخلف، متهم به استرداد مبلغ 500 هزار و 589 یورو و تعلیق کارت بازرگانی به مدت یک سال محکوم شد.

وی افزود: رای صادره از سوی متهم و وکیل وی مورد اعتراض قرار گرفت و مجددا این رای در شعبه سوم تجدید نظر مورد رسیدگی قرار گرفته و در نهایت رای شعبه سوم تایید شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان