ماهان شبکه ایرانیان

زمان کمی داشتیم ولی تیم خوبی بستیم

کاظمی: هنوز در مورد صعود حرف نمی‌زنیم

فرهاد کاظمی سرمربی تیم دسته اولی سرخ‌پوشان پاکدشت تاکید کرد که تیمشان در آستانه شروع مسابقات لیگ برتر وضعیت خوبی دارد.

کاظمی در مصاحبه با خبرنگار ورزش سه، ابتدا با تبریک روز خبرنگار می‌گوید:« روز خبرنگار را به تمامی خبرنگاران شریف این مرز و بوم تبریک می‌گویم. همیشه هم گفته‌ام که خبرنگاری شغل بسیار سختی است و خبرنگاران هم با سختی‌های زیادی در شغل‌شان روبرو هستند. با این حال برای همه خبرنگاران خصوصا خبرنگاران عرصه ورزش آرزوی موفقیت و سلامتی دارم و امیدوارم همیشه در کارشان موفق باشند.»

وی با اشاره به وضعیت فعلی تیمش تاکید می‌کند:« ما شرایط خوبی داریم، با اینکه زمان زیادی برای بستن تیم و جذب بازیکن نداشتیم اما با کمک خدا و درایت آقای سامقانی مالک باشگاه، در نهایت تیم خوبی بستیم. برای شروع لیگ هم فقط یک مصدوم داریم و کریمی فعلا نمی تواند تیم را همراهی کند. ما در این مدت سعی کردیم تا تیم را آماده کنیم و خوشبختانه شرایط خوبی در آستانه شروع مسابقات داریم.»

کاظمی در خصوص اینکه خیلی‌ها به دلیل حضور او در تیم سرخ‌پوشان، توقع دارند که این تیم به لیگ برتر صعود کند می گوید:« ما هنوز در مورد صعود حرف نمی‌زنیم چون تازه بازی‌ها قرار است شروع شود و تا پایان لیگ راهی طولانی در پیش داریم. با این حال تلاش ما این است که بهترین عملکرد ممکن را داشته باشیم.»

سرمربی سرخ‌پوشان پاکدشت با اشاره به اولین بازی تیمش برابر کارون اروند می‌گوید:« ما در هر بازی دنبال برد هستیم و امیدوارم شروع خوبی داشته باشیم. ما آماده این بازی هستیم و بچه‌ها انگیزه زیادی دارند تا اولین بازی را با برد پشت سر بگذاریم.»

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان