به گزارش الف محسن چاوشی در کانال خود از عدم صدور مجوز آلبوم جدیدش گلایه کرد و بیان داشت اگر تا 20 مرداد مجوز آلبومش صادر نشود آن را منتشر خواهد کرد. چاوشی نوشت:
«با سلام؛ در ابتدای فعالیتم بعد از شش سال تلاش برای دریافت مجوز و فعالیت به صورت رسمی در چهارچوب معین همیشه تلاش کرده ام در اصول و قوانین حالا یا موافق یا بعضا مخالف سلایق شخصی ام جهت احترام قدم بردارم اما حالا... من از مفصل این نکته مجملی گفتم / تو خود حدیث مفصل بخوان ازین مجمل
نظر به پیگیری های مکرر تهیه کننده و مدیر اجرایی آلبوم «ابراهیم» تا این لحظه موفق به دریافت مجوزات از وزارت محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی نشدیم.
با توجه به وقفه طولانی مدت و احترام به مخاطبینم و جهت دل گرمی این روزهای سخت به اتفاق تهیه کننده تصمیم به انتشار آلبوم در مرداد ماه گرفتیم. بدیهی است که تا تاریخ 20 مرداد ماه مثل 9 ماه پیش منتظر می مانیم در غیر این صورت با احترام تقدیم خواهد شد. شایان ذکر است آلبوم دارای کپی رایت بین المللی است و قوانین حق و حقوق مولفین و مصنفین رعایت خواهد شد.
من غریبم و غریب را کاروانسرا لایق است ...»
با انتشار این متن باید منتظر عکسالعمل دفتر موسیقی وزارت ارشاد باشیم. آیا تهدید چاوشی اثر میکند؟