شناسه : ۱۱۰۶۳۷ - یکشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۴۷
خوشمزه روز: مارچوبه در لایه ای از ژامبون و خمیر [تماشا کنید]
مارچوبه هایی که در ادامه آموزش داده ایم در واقع یک پیش غذا یا میان وعده محسوب می شوند و در مدت بسیار کوتاهی آماده سرو می گردند. برای آشنایی با روش پخت آن ها در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مارچوبه هایی که در ادامه آموزش داده ایم در واقع یک پیش غذا یا میان وعده محسوب می شوند و در مدت بسیار کوتاهی آماده سرو می گردند. برای آشنایی با روش پخت آن ها در ادامه با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم
- 6 ساقه مارچوبه
- 3 ورقه ژامبون
- 1 ورقه خمیر آماده پیتزا
- 20 گرم پنیر پارمسان
- فلفل
- 2 قاشق چایخوری خردل
- 1 عدد تخم مرغ هم زده
طرز تهیه
- انتهای ساقه مارچوبه را بریده و دور بیندازید.
- خمیر پیتزا را به 6 نوار مستطیلی یک اندازه برش دهید.
- ژامبون ها را نیز به اندازه خمیرها برش دهید.
- خمیر را روی سطح صاف قرار دهید، روی آن یک لایه ژامبون بگذارید. روی آن ها فلفل سیاه بپاشید. سپس یک ساقه مارچوبه گذاشته و آن را رول کنید.
- پس از رول کردن مارچوبه ها در خمیر و ژامبون، آن ها را درون سینی فر بچینید. روی آن ها خردل بریزید.
- تخم مرغ را با کمی آب رقیق کرده و هم بزنید و از این مخلوط روی سطح خمیر بمالید.
- آن ها را به مدت 17 دقیقه درون فر با دمای 230 درجه سانتی گراد بپزید.