غذاهای فرانسوی در ماکائو، غذاهای مدیترانه ای در نیویورک، غذاهای اروپایی کلاسیک در نایروبی و غذاهای دریایی تمیز و پاک شده در بالی، تنها برخی از گزینه هایی است که در رستوران های جدید 2018 یافت می شند. در اینجا 14 مورد از رستوران های 2018 را، برای کسانی که مایل هستند به بهترین رستوران های جهان بروند را بر شمرده ایم.
1. لا رامبلا، در هنگ کنگ
چند مکان در هنگ کنگ بعد از مرکز بین المللی مالی ، درست در شهر معروف ویکتوریا هاربر وجود دارد و طرفداران زیادی دارد.رستوران جدید "لا رامبلا" از رستوران های 2018 اسپانیایی دارای مکان زیبای IFC است تا منوها و برنامه های نوشیدنی که در کاتالانیا درست شده است را پشت ویترین به نمایش بگذارد و کسانی که به رستوران می آیند، می توانند از یک تراس با 100 صندلی همراه با نمایش های زیبا لذت ببرند.سرآشپز "فرن تدوئو" قبلا در "البولی" تحت نظر "جوز آندرس" مشغول به کار بوده است، لوح ها و مدارکی را که از اسپانیا گرفته است، معتبر هستند و همچنین این سرآشپز از نوآوری های خیره کننده ای نیز برخوردار است.در این رستوران، 120 روز گوشت گاو گالیکین را آویزان می کنند و مستقیم از آن در رستوران "استیک کارلس تجدور" درجه یک بارسلونا، با میگو بزرگ سرخ شده کاربینی و یا پائلای بزرگ می پزند و استفاده می کنند . همچنین در اینجا از مجموعه رستوران های 2018، مکانی را برای سرو دسر های خوشمزه از جمله "دیکادنت دیلوس دی لچ" در نظر گرفته اند.لا رامبلا،پاساژ3071IFC،مرکزی، هنگ کنگ،+85226611161
2. لرد ارول، نایروبی
رستوران لرد ارول از رستوران های جدید 2018 سال هاست که یکی از نماد های نایروبی است، اما سرآشپز جدید به نام "ایزک ارونگا"، با گروه پرسنل جدید، صاحب جدید (زهرا باهلوا) و فضای داخلی جدید، تغییرات زیادی را اعمال کرده اند و مشتری های زیادی را جذب کرده اند.این تغییر باعث جذب بیشتر افرادی که به کنیا سفر می کنند می شود. این خانه استعماری زیبا که در باغ های بزرگ و دریاچه ای وسیع قرار دارد، در محله ای زیبا و منحصر به فرد در نایروبی واقع شده است.اما مکان های دیگری نیز در نایروبی پیدا می شوند. همچنین در این نمونه از رستوران های 2018 غذاهای اروپایی کلاسیک نیز ارائه شده اند.قفسه ای از گوشت بره، بادمجان ایتالیایی و دسرهای قدیمی مانند نان و پودینگ کره یا "کرپ سوزت" وجود دارد که به کسانی که در رستوران از نمونه رستوران های 2018 غذا می خورند این اطمینان را می دهد تا همیشه برای سرو غذا به این جا بیایند.لورد ارول 89 روکا اردی،شهر نایروبی، کنیا،+254 721 920820
3. بنجارنگ، در مانیلا
بنجارنگ، نوعی غذای چینی تایلندی است که به عنوان "پنج رنگ" معنا می شود و همچنین نام یک رستوران در "مانیلا" و از نمونه رستوران های جدید 2018 است که سر آشپز "واچاراپون یونگبانتوم" - در ان به عنوان "سراشپز ژا" شناخته می شود - طعم ها و ادویه های اصلی سرزمین خودش را در غذاها به کار می برد.او و تیمش را می توان در آشپزخانه ای در فضای باز در حال پختن غذا تماشا کرد ازجمله در حال پختن "کرونگ مو کروب وان" - گوشت ریز شده و ترد با کلم سیراچا - یا پختن غذاهای سنتی مثل نودل سرخ شده، بادام زمینی و جوانه لوبیا یا پد تایلندی.در این مکان از نمونه رستوران های 2018 یک بار با 28 صندلی برای تماشای افراد و مهمان ها با نوشیدنی های تایلندی، مکان زیبایی است و ترکیبی از غذاهای تایلندی با مهمان نوازی مشهور فیلیپینو تا مانیلنوس باعث می شود بیشتر به آن جا بیایید. بنجارنگ در این مجموعه از رستوران های 2018 در طبقه همکف،داسیت تانی مانیلا،مرکز ایالا،1223 ماکاتی سیتی مترو مانیلا،فیلیپین:+63 (02) 238 8888
4. سفر با آلن دوکاس،در ماکائو
همچنان آشپز فرانسوی، "الن دوکاس" به رشد خود در زمینه جهانی ادامه می دهد و در آخرین مکان معین شده برای فصل بهار در ماکائو قرار دارد. او به عنوان یک سرآشپز که اکثر سال در رفت و آمد است، شناخته می شود و آخرین سفر او به اکثر مناطق آسیایی بود که بیش از سه دهه طول کشید. اگر در طول سفرها به هتل مورفس بروید، شهری رویایی با ترکیبی از غذاهای خاص آسیایی در کنار خلاقیت آشپزهای آنجا را مشاهده می کنید.همانطور که انتظار می رود محل بازی و سرگرمی در ماکائو بسیار هیجان اگیز است و در فضای داخلی هیچ هزینه ای برای شما وجود ندارد. در منسیور داکاس به طور مستقیم برای همه ی جنبه های طراحی و اجرایی، نیرو و پول صرف شده است.سفرها به هتل مورفس ختم می شود و هرسال برای یادبود معمار مرحوم بریتانیایی "زهات حدید" که این هتل را بسیار زیبا طراحی کرده است، مهمانی می گیرند.سفر با الن دوکاس ،هتل مورفس،شهر رویاها،استرادا دو ایستمو،کوتای،ماکائو:+853 8868 6688
5. رستوران های 2018 :کلئو، در نیویورک
فرهنگ و غذاهای گوناگون کمک کرده اند که کار آشپزی "دنی الماله"، کسی که پدر مراکشی و مادر ژاپنی دارد، پیشرفت کند. او پس از فارغ التحصیلی از دانشکده آشپزی آمریکا، قبل از راه اندازی رستورانش، در ژاپن و ایتالیا کار کرده است.امروزه، نام تجاری رستوران های کلئو با افتتاح آخرین هتل در نیویورک در داخل خیابان پارک ماندرین انتخاب شد و همچنان به توسعه رستورانش در ایالات متحده ادامه می دهد.همه ی لوح های کامل و معتبر مدیترانه ای او در مورد آشپزی بسیار اعجاب آور است و کلئو جایی برای خوردن غذا به صورت دوستانه و دسته جمعی فراهم آورده است. در اینجا ممکن است با غذاهایی ازجمله ماهی تونایاتون با طعم خوش مزه ی پاستای فلفلی مراکشی یا ابگوشت اردک با نان گرد فطیری یا تکه ی واگیو ژاپنی بریانی که با چوب ذغال کبابی درست شده است روبرو شوید.کلئو، خیابان پارک ماندرین،444 پارک آو اس،نیویورک،NY 10016:+1 (212) 804 8880
6. پابلیکو، در سنگاپور
خطوط هوایی از جمله مواردی هستند که به سنگاپور اضافه شد اند اما همیشه در حال تغییر اند و اخیرا به شکل کی ساید درآمده اند. یک محل ناهار خوری جدید و زیبا در کنار رودخانه وجود دارد که دارای مقدار زیادی از غذاهای خوشمزه و جدید است و مردم محلی و خارجی برای سرو غذا به آن جا می آیند."رستوران پابلیکو" در دسامبر 2017 در بندر بین المللی رابرتسون افتتاح شد. در آنجا یک قایق ایتالیایی کلاسیک قرار دارد و غذاهایی مانند "ریزوتو لا میلانس" با زعفران، "پکورینو" و شراب قرمز و یا پیتزا های سرخ شده سرو می شود.مدیر ایتالیایی غذاهای سرآشپز "مارکو تورتای" را با لیست شراب و نوشیدنی ها که به لطف بزرگترین مجموعه اشپزی آسیایی درست شده است را اضافه کرده است و غذای معروفی به نام "توسکان چاینتیس نگرونیس" ارائه می دهد. غذاهای کلاسیک ایتالیایی مانند ترامیسو، که همیشه به عنوان دسر از ان استفاده می شود نیز در این رستوران ارائه می شود.پابلیکو،بندر رابرستون در سنگاپور، 1ناسون اردی،سنگاپور: +65 6826 5040
7. طعم و مزه های چینی،در لاس وگاس
لاس وگاس مکان کوچک و مختصری برای غذاخوری نیست، اما یک تازه وارد با اشتیاق در اوایل سال جاری کار را شروع کرد و غذاهای چینی را به نمونه غذاهای شهر اضافه کرد. طعم و مزه های چینی لاس وگاس در MGM گرند یافت می شود. جایی که در آن غذاهای کانتونی، با تاثیر از نقشه آشپزی چینی از جمله سیچوان، شانگهای و بیجینگ سرو می شود."لایسان" ساکن هنگ کنگ است، کسی که مسئول راه اندازی رستوران های مختلف در مجموعه رستوران های جدید 2018 به نام میشلین در هنگ کنگ و اماکن دیگر است.آن ها در حال دعوت از جوان ترین آشپز چینی هستند تا به عنوان مدیر سرآشپز در آنجا مشغو به فعالیت شود. "البرت او وک کنگ" که تاکنون موفق به کسب سه ستاره میشلین در ایت در ماکاو شده است، مدیریت آشپزخانه را بر عهده خواهد گرفت. او و تیمش صنعت غذاهای کلاسیک را در محیطی زیبا ترسیم خواهند کرد.طعم و مزه های چینی،MGM گرند،3799 اس لاس وگاس بی ال ویدی ،NV 89109:+1 877 877-880-0880
8. تایهی، فوکت، تایلند
تایهی واژه ژاپنی و به معنی "آرامش" است و در تعطیلات تایلندی با تصوراتی از مناظر آرام استخرها و سبزه ها در "پناهگاه بانیان تری جزیره فوکت" همراه است.این رستوران جایی است که آشپز "شیرایشی" متولد کیوشو در آن مشغول به فعالیت است، کسی که بیش از 40 سال در کارش تجربه دارد. او ساشیمی و سوشی را در میان دیگر غذاهای سنتی ژاپنی طراحی کرد. غذاهای یاکیمونو، یعنی غذاهایی که سرخ شده یا کباب شده اند مثل گیوزا، یکی دیگر از منوهای مشهور این رستوران از مجموعه رستوران های جدید 2018 است. همچنین برای مهمانانی که مایلند نحوه تهیه این غذا را بیاموزند ،کلاس های سوشی برگزار می شود و "شیراشی" مهارت های خود را در این کلاس ها به اشتراک می گذارد.حداکثر 35 نفر در آنجا شام می خورند و تایهی به طور کامل بر آشپزی تمرکز دارد.تایهی،33/27 مو4، خیابان سریسونتورن، چنگتالای، امپور تالانگ، فوکت 83110،تایلند +66 (0) 372 400
9. سنسوس، دوبرونیک، کرواسی
از مجموعه رستوران های 2018 ، سنسوس در هتل "اکسکلژیر" دارای مناظر زیبای شهر قدیمی دوبرونیک و دریای آدریاتیک است و حتی قبل از این که لوح ها و مدرک های سرآشپز "پتار اباد" به این جا بیاید، همین گونه بوده است.تفسیرات او از غذا های کلاسیک مدیترانه ای و غذاهای محلی کرواسی، که برای مهمانان اورده می شود، به همان اندازه که در صفحه ی اینستاگرام به چشم می خورد ارزشمند است. یک ظرف از غذای ایتالیایی با نان های قندی، قارچ، "پروسکیوتو" و سس تهیه شده از شراب مالواسیجا نشان می دهد که سرآشپز در مزه دار کردن غذاها، مواد تشکیل دهنده و بافت ها مهارت زیادی دارد. سبزی ها از باغ آشپزخانه و محصولات محلی از نور خورشید به گوشت بره با رزماری، آرتیشو و سس پیاز درست می شوند، در حالی که "گرندماز فلن" دسری است که سرآشپز "اباد" درست کرد و غذای محبوب خانواده ها در این نمونه از رستوران های 2018 شد. سنسوس،هتل اکسکلژیر دابرونیک، فرانا سوفیلا 12 20 000 دابرونیک،کرواسی:+385 20 353 447
10. ژان ژرژ در کانوت، لندن
هتل "کانوت" یکی از مشهور ترین مکان های لندن است که به سبک انگلیسی کلاسیک و لوازم زیبای "مایفیر" است. "جانسون جورجز ونگریشن" سرآشپز مشهور بین المللی، نقاشی جدید خود را در یک فضای معمولی غذاخوری کشید. 30 رستوران جهانی از مجموعه رستوران های 2018 زنجیره ای در جاهای مختلف از جمله نیویورک، پاریس و توکیو قرار دارند و منوها در ژان ژرژ در هتل کانوت انتخاب شده اند و اکثر آموزش های کلاسیک فرانسوی این رستوران روی آسیایی ها تاثیر زیادی گذاشته است.قارچ سیاه و پیتزای فونتینا، طرفدار کمی دارد، اما بیشتر طعم های محلی مثل ماهی و چیپس و یا چای سنتی در بعد از ظهر طرفدار بیشتری دارد.فضای داخلی کلاس دارای هنرهای تجسمی و شیشه کاری است، که نور فضا را کم می کند.ژان ژورژ در کاتوت مکان کارلوس،میفیر، لندن،W1K 2AL:+44 (0 7499 7070)
11. فانوس دریایی در پناهگاه فورسیزن سیشل
پناهگاه "فورسیزن" در سیشل در جزیره "دسروچ" دارای فضای آرام و پاکیزه است. در این نمونه از رستوران های 2018 رستوران فانوس دریایی، ماهی و گوشت کبابی و غذاهای دریایی خام سرو می شود. همانطور که از این نام آن بر می آید، فانوس دریایی یکی از ساختمان های مجسمه ای این جزیره است و یک تراس با چشم انداز زیبا رو به اقیانوس هند در هنگام غروب آفتاب دارد. با وجود محیط منزوی جزیره و ترکیبی از طعم های محلی و محصولات بین المللی گران، مسافران پولدار تشویق می شوند تا بیشتر به این جا بیایند. فانوس دریایی، پناهگاه فورسیزن "سیچلس" در جزیره دسروج، سیچلس.
12. "لی کمپتور دی پیر گاجنیر"،هتل کپلا، شانگهای
یکی دیگر از آشپزهای فرانسوی که چند ستاره میشلین به نام او ثبت شده است، "پیر گانجیر" است که اخیرا اولین رستوران خود را در سرزمین اصلی چین در هتل کپلای شانگهای افتتاح کرده است .در حالی که مجموعه رستوران های جدید 2018 و نمونه ای دیگر از رستوران های جهانی خود را برای نوآوری و خلاقیت پیشرفته آماده کرده اند، در کپلا تاکیدش بیشتر بر نقل مکان های زیبای ساده اما به سبک فرانسوی کلاسیک است."سرآشپز رومین چپل" سال هاست که با گانجیر کار می کند و طعم ها و ترکیبات عالی خود را، از جمله فیله گوشت گاو در کره با فلفل سیاه و یا ماهی کبابی با سس شیرین پیاز را ارائه می دهد.این مجموعه پاریسی نان و شیرینی های خوشمزه ای از "لا بلانجری" دارد و شهرت گاجنیر به دلیل دسرهای خوشمزه آن است.لی کمپتور دی پیر گاجنیر،هتل کپلا، جیان یه لی،480 خیابان غربی جیانگو، منطقه اکسهو ،شانگهای 200031 چین
13. "کومو اما کانگو"،بالی
فرهنگ غنی غذاخوری جزیره اندونزی بالی با افتتاح رستوران ساحلی از مجموعه رستوران های جدید 2018 و بهترین رستوران های 2018 که در اقامتگاه لوکس "کومو اما کانگو" در فصل بهار ساخته می شود، دیده خواهد شد. کسانی که در تعطیلات آنجا هستند می توانند مواد غذایی محلی و "غذاهای جدید جهانی" که در سراسر این جزیره معروف اند را تست کنند.کلبه سنتی کنار دریا هر روز محل برگزاری کنسرت نوازندگان و دی جی ها به صورت زنده است و به انسان آرامش می دهد .در منو، ماهی محلی و استیک های خوشمزه ای با طعم دودی که بیشتر روی چوب کباب می شوند و سالاد مقوی و انرژی زایی وجود دارد که پس از یک روز در ساحل، هنگام غروب آفتاب یک مجموعه ی کامل برای خوردن و لذت بردن است.COMO اما کانگو،جالان پانتا باتو مژان،ساحل اچو، کانگو، بادنگ 80361 بالی،+62 361 302 2228
14. گالوین دبی،دبی
نه تنها "کریس" و "جف گالوین میشلین" آشپزهای نمونه هستند، بلکه با یکدیگر خواهر و برادر نیز هستند. آخرین کارهای این خواهر و برادر در دبی، در میدان شهر، آخرین مکان غذا خوری امارات متحده عربی و از نمونه رستوران های جدید 2018 است.در منو، طعم ها و غذاهای اروپایی جنوب فرانسه و ایتالیا و از جمله "بهترین های بریتانیا" نیز وجود دارد.این غذا ها ممکن است "سویچ" یا تارتار که نوعی غذای دریایی است، "ارتیسن سالومی" یا تکه های کباب شده و سرخ شده گوشت باشند.از ویژگی های بارز آن "هنر آک به لاسانج" یا "خرچنگ بیسکو" است که آن را خوشمزه می کند.شراب های انتخاب شده را از تاکستان به دست می آورند که برادران گالوین این ها را به خوبی می شناسند.گالوین دبی،میدان شهر دبی،امارات متحده عربی:+971 4 590 5444