وب سایت آشپزباشی: سوهان عسلی از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما ، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. سوهان عسلی از شیرینی های سنتی و محبوب ایرانیان است. به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
- عسل 7 قاشق غذاخوری
- شکر 1/2 پیمانه
- گلاب 1/2 پیمانه
- کره 75 گرم
- خلال بادام 1/2 پیمانه
- کنجد 1/2 پیمانه
- زعفران دم کرده 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1- عسل را به همراه شکر و در صورت تمایل گلاب در قابلمه ریخته و روی حرارت
متوسط قرار دهید. مواد را هم بزنید تا شکر آب شود. بگذارید تا چند جوش بزند
تا شکر کاراملی و طلایی رنگ شود. حالا کره را اضافه کنید و هم بزنید تا با
سایر مواد ترکیب شود.
2- مواد را دو قسمت کنید. به نیمی از مواد خلال
بادام و نصف زعفران دم کرده و به نیمه ی دیگر مواد کنجد و بقیه ی زعفران دم
کرده اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
3-در یک سینی کاغذ
روغنی پهن کنید. با احتیاط از مواد با قاشق (سایز مورد نظر) برداشته و روی
کاغذ روغنی بریزید. آن ها را برای چند ساعت کنار بگذارید تا سفت شوند.
سوهان ها را در ظرفی که هوا نکشد نگه دارید.
نکاتی در مورد تهیه ی سوهان عسلی:
1- به جای گلاب می توانید از آب جوش استفاده کنید.
2- به جای خلال بادام و کنجد می توانید از خلال پسته و یا هر نوع آجیل دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
3- سوهان ها باید چند ساعت در دمای اتاق استراحت کرده تا سفت شوند.