ماهان شبکه ایرانیان

سوهان عسلی، یک خوردنی لذیذ همراه با چایی

سوهان عسلی از شیرینی های سنتی و محبوب ایرانیان است. به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

وب سایت آشپزباشی: سوهان عسلی از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما ، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. سوهان عسلی از شیرینی های سنتی و محبوب ایرانیان است. به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
 
مواد لازم:
 
  •     عسل  7 قاشق غذاخوری
  •     شکر  1/2 پیمانه
  •     گلاب 1/2 پیمانه
  •     کره  75 گرم
  •     خلال بادام  1/2 پیمانه
  •     کنجد  1/2 پیمانه
  •    زعفران دم کرده 2 قاشق چای خوری
 
سوهان عسلی 
 
طرز تهیه:
 
1- عسل را به همراه شکر و در صورت تمایل گلاب در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. مواد را هم بزنید تا شکر آب شود. بگذارید تا چند جوش بزند تا شکر کاراملی و طلایی رنگ شود. حالا کره را اضافه کنید و هم بزنید تا با سایر مواد ترکیب شود.
 
2- مواد را دو قسمت کنید. به نیمی از مواد خلال بادام و نصف زعفران دم کرده و به نیمه ی دیگر مواد کنجد و بقیه ی زعفران دم کرده اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
 
3-در یک سینی کاغذ روغنی پهن کنید. با احتیاط از مواد با قاشق (سایز مورد نظر) برداشته و روی کاغذ روغنی بریزید. آن ها را برای چند ساعت کنار بگذارید تا سفت شوند. سوهان ها را در ظرفی که هوا نکشد نگه دارید.
 
نکاتی در مورد تهیه ی سوهان عسلی:

1- به جای گلاب می توانید از آب جوش استفاده کنید.

2- به جای خلال بادام و کنجد می توانید از خلال پسته و یا هر نوع آجیل دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

3- سوهان ها باید چند ساعت در دمای اتاق استراحت کرده تا سفت شوند.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان