شاید بتوان گفت که پیتزای مرغ و پیتزای سبزیجات از سالمترین انواع پیتزا هستند. امروز قصد داریم بعد از آموزش طرز تهیه پیتزای سبزیجات، طرز تهیه پیتزا مرغ را به شما آموزش دهیم. با روزچین همراه باشید.
برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟
آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بیدردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم
پیتزا مرغ
مواد لازم برای تهیه پیتزا مرغ
روغن پختوپز: دو قاشق غذاخوری
سیر خردشده: یک حبه
مرغ: 250 گرم
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند: یک قاشق چایخوری
آب: یک لیوان
آرد معمولی: دو فنجان
مخمر: یک قاشق غذاخوری
کره ذوبشده: یکچهارم فنجان
شیر: یک فنجان
سس گوجهفرنگی: دو قاشق غذاخوری
پنیر چدار رندهشده: به میزان دلخواه
فلفل دلمهای خردشده: یک عدد
پیاز متوسط خردشده: یک عدد
گوجهفرنگی: یک عدد خردشده بهعلاوه یک عدد اسلایسشده
پنیر موزارلا: به میزان دلخواه
طرز تهیه پیتزا مرغ
ابتدا ماهیتابه را روی شعله گاز قرار دهید و در آن روغن (پختوپز) بریزید. کمی بعد سیر خردشده را در ماهیتابه بریزید و زمانی که شروع به طلاییشدن کرد، مرغ خردشده را هم به آن اضافه کنید. حالا نمک و فلفل قرمز را هم به آنها اضافه کنید و کمی به مواد داخل تابه زمان بدهید تا با هم سرخ شوند. بعد از چند دقیقه یک لیوان آب درون تابه بریزید، شعله را کم کنید و اجازه دهید تا مرغتان بپزد.
تا زمانی که مرغ آماده میشود، شروع به آمادهکردن خمیر کنید. یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و دو فنجان آرد درون آن بریزید. مخمر، کرۀ ذوبشده و نصف فنجان شیر را به آنها اضافه نمایید و با یک قاشق کاملاً مخلوط کنید. اگر احساس میکنید خمیرتان نیاز به شیر دارد تا نرمتر شود، بقیۀ شیر را به آن اضافه کنید و دوباره همبزنید. سپس با یک پارچه پنبهای روی کاسه را بپوشانید و آن را چند دقیقه کنار بگذارید. بعد از گذشت چند دقیقه پارچه را بردارید و آن را در قالب پیتزای فر پهن کرده و با چنگال سطح آن را سوراخسوراخ کنید تا بهتر بپزد.
سس گوجهفرنگی (کچاپ) را روی خمیر بریزید. مرغی که آماده کردهاید، پنیر چدار رندهشد، فلفل دلمهای خردشده، پیاز خردشده، گوجهفرنگی خردشده، پنیر موزارلا و سپس گوجهفرنگی اسلایسشده را روی خمیر بریزید. فر را از قبل گرم کنید و قالب را درون آن بگذارید. بهمدت 6 تا 8 دقیقه صبر کنید. وقتی پنیرهای روی پیتزا شروع به طلاییشدن کردند، پیتزای شما آماده است.
طرز تهیه پیتزا مرغ هم به پایان رسید. اگر آمادهکردن خمیر پیتزا برای شما سخت است، میتوانید از خمیرهای آماده که در فروشگاهها موجود است استفاده کنید.
منبع