سالاد روسی یکی از معروفترین سالادهای روسی است که توسط یک سرآشپز بلژیکی در روسیه کشف شده است. با این که مواد داخل این سالاد شباهت زیادی به سالاد الویه خودمان دارد اما پیازچه و شوید طعم منحصر به فردی به سالاد روسی میدهد. این سالاد را به عنوان یک پیشغذا و حتی غذای کامل میتوان سرو کرد. با کتاب کاله همراه باشید.
مواد لازم برای طرز تهیه سالاد روسی
- 500 گرم سیب زمینی
- 250 گرم خیارشور
- 6 قاشق ماست چکیده پرچرب
- 1 قاشق سس مایونز
- پیازچه به میزان لازم
- شوید تازه به میزان لازم
طرز تهیه سالاد روسی
ابتدا سیب زمینیها را خوب بشویید و داخل یک قابلمه با مقداری آب بریزید تا کاملا بپزند.
حین پخت سیب زمینیها، خیارشور و پیازچهها را شسته و نگینی خرد کنید. همچنین شوید را خوب شسته و ریز ریز خرد کنید.
برای تهیه سس سالاد روسی معمولا فقط از سس مایونز استفاده میکنند. اما استفاده از ماست هم باعث بهتر شدن طعم سالاد میشود. هم سالاد رو رژیمیتر میکند. بنابراین داخل یک کاسه 6 قاشق ماست خامهای را با 1 قاشق سس مایونز ترکیب کرده و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
سیب زمینیها را که احتمالا تا الان پخته شدهاند را از قابلمه بیرون آورده و کنار بگذارید تا خنک شوند.
بعد از این که سیب زمینیها خنک شدند، آنها را پوست بگیرید و به صورت مکعب مربعهای کوچک خرد کنید.
حالا داخل یک کاسه بزرگ همه مواد را ریخته و با هم مخلوط کنید. در آخر سس را اضافه کنید و هر ادویهجاتی که مایلید به سالاد اضافه کنید.
سالاد روسی آماده است در ظرفی مناسب سرو کرده و روی آن را با شوید تزیین کنید.
توجه کنید که در صورت تمایل میتوانید از نخود فرنگی، هویج، تخم مرغ و کالباس در تهیه این سالاد استفاده کنید. فقط نکته قابل توجه، خرد کردن یکدست مواد به صورت مکعب مربع است.