ماهان شبکه ایرانیان

تشکیل پرونده قصور برای ۵۲۱ پزشک در پایتخت

مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران از تشکیل پرونده قصور برای ۵۲۱ پزشک در پایتخت طی ۳ ماه نخست سال جاری خبر داد و گفت: جراحان زنان و زایمان در صدر میزان شکایت‌ها قرار دارند

تشکیل پرونده قصور برای 521 پزشک در پایتخت

مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران از تشکیل پرونده قصور برای 521 پزشک در پایتخت طی 3 ماه نخست سال جاری خبر داد و گفت: جراحان زنان و زایمان در صدر میزان شکایت‌ها قرار دارند.

به گزارش به نقل از فارس،مسعود قادی‌پاشا در مورد میزان شکایت از پزشکان در پزشکی قانونی اظهار داشت: در سه ماهه نخست سال جاری 521 مورد شکایت از پزشکان در پزشکی قانونی مورد بررسی قرار گرفت و برای آنها پرونده تشکیل شد.

وی افزود: بیشترین میزان شکایت از پزشکان به ترتیب مرتبط با جراح زنان و زایمان، جراحان پلاستیک، جراحان عمومی، متخصصین ارتوپدی، متخصصین بیهوشی و متخصصین مغز و اعصاب بوده است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران خاطرنشان کرد: 60 درصد از این موارد با بررسی‌های پزشکی قانونی منجر به تبرئه پزشکان شد و 40 درصداز پرونده‌ها حکایت از کوتاهی و قصور پزشکان داشت.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان