سرویس سبک زندگی فردا: در ظرف متوسطی یک لیوان تخمه کدو مرمری خام را 48 ساعت خیس کرده و در این مدت دو بار آب آن را عوض نمائید.به نقل از زندگی آنلاین بعد از دو روز تخمهها را داخل دستمال نخی بریزید و دستمال را در آبکش قرار دهید و روزی یک مرتبه تخمهها را خیس کنید.
بعد از چند روز تخمهها شروع به ریشه زدن میکنند. در این مرحله باید تخمهها را داخل ظرف اصلی بریزید.
ممکن است بعضی از تخمهها در طی چند روز هیج تغییری نکنند.
این دانهها غیر فعال هستند و باید آنها را دور بریزید، چون قابلیت سبز شدن ندارند و سبزه را گندیده میکنند.
سپس تخمههایی که ریشه بلند و سفید دارند را در دو ردیف داخل ظرف اصلی بریزید (دقت کنید تخمهها را روی هم تلنبار نکنید)
ظرفی را بگونهای انتخاب کنید که آب از آن کاملاً تخلیه شود و ترجیحا دیواره داشته باشد تا ساقه پیدا نشود.
وقتی تخمهها را در ظرف اصلی ریختید یک روکش نایلونی روی سطح کار قرار دهید و دو سوراخ روی آن ایجاد کنید.
سپس روزی یک مرتبه سبزه را کاملا سیراب کنید و در جای پر نور وخنک قرار دهید.
این سبزه زیبا برای آماده شدن حدود 20 روز زمان نیاز دارد.