سرویس سبک زندگی فردا: ذرت یا همان بلال با خواص فراوان توانسته است در بیشتر غذاهای ایرانی جایی برای خود باز کند.به نقل از ، هرچند ذرت به طرق مختلف قابل استفاده است، اما طعم بینظیر و عطر فریبنده ذرت کبابی یا همان بلال خودمان، هر کسی را وسوسه میکند که به سمت منقل بلال فروشها برود.
![بلال این خوشمزه سرشار از خاصیت بلال این خوشمزه سرشار از خاصیت](/Upload/Public/Content/Images/1397/05/27/2205190947z.jpeg)
در مورد خواص بلال خوب است بدانیم که سرشار از قند و نشاسته است و برای درمان اگزما، ورم روده و یبوست بسیار مفید است.
ذرت که درمیان غلات رتبه سوم را به خود اختصاص داده منبع مهمی از املاحی نظیر ویتامین B، آهن، کلسیم، سدیم، پتاسیم و فسفر است. کاکل بلال نیز سرشار از کلسیم و پتاسیم است از اینرو جوشانده آن دارویی مناسب برای مبتلایان به سنگ کلیه و مثانه و همچنین مبتلایان به عفونتهای مجاری ادرار محسوب میشود.