سرویس سبک زندگی فردا: کدوی رنده کرده را خوب در دستهای خود فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. به نقل از زندگی آنلاین گوشت بوقلمون، کدوی رنده کرده و بدون آب، سیر له کرده، آویشن، تخممرغ، پنیر فتا و موسیر را در کاسه متوسطی بریزید.
2 تا 3 سال
مواد لازم برای کوفته بوقلمون و کدو
گوشت بوقلمون چرخکرده 650 گرم
سیر 1 حبه
تخممرغ 1 عدد
آویشن تازه، خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
کدوی رنده کرده 3 عدد متوسط
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
موسیر 1 عدد کوچک
پنیر فتا 140 گرم
خرده نان 1 پیمانه
روش تهیه کوفته بوقلمون و کدو
فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
کدوی رنده کرده را خوب در دستهای خود فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
گوشت بوقلمون، کدوی رنده کرده و بدون آب، سیر له کرده، آویشن، تخممرغ، پنیر فتا و موسیر را در کاسه متوسطی بریزید.
همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل، از همزن برای این کار استفاده کنید تا یکنواختتر شود.
سپس خرده نان را در ظرفی بریزید و به کمک دو قاشق چایخوری، کوفتههای کوچکی درست کنید و در خرده نان بغلتانید.
حالا روی سینی فر کاغذ بیندازید، کوفتهها را روی آن قرار دهید و مقداری روغن زیتون بپاشید.
کوفتهها را 25 دقیقه در فر بپزید.