ماهان شبکه ایرانیان

طعم لذیذ میگو را با چاشنی هندی امتحان کنید

پروتئین موجود در میگو کمک می‌کند هم زود سیر شوید و هم برای مدت طولانی‌تری سیر بمانید. علاوه بر این‌ها غذای امروز سرشار از ادویه جات است که همه آن‌ها خواص درمانی و مفید مخصوص به خود را دارند.

سرویس سبک زندگی فردا:  معمولا مردم فکر می‌کنند غذا‌های سالم طعم آنچنانی ندارند، اما اگر به دنبال غذایی هستید که در عین سالم و کم کالری بودن طعم فوق العاده‌ای داشته باشد پیشنهاد ما میگو با ادویه جات هندی است. به نقل از کرمانی غذا‌های دریایی سرشار از پروتئین هستند و پروتئین یک گزینه عالی برای کمک به کاهش وزن است.

 

طعم لذیذ میگو را با چاشنی هندی امتحان کنید

 

پروتئین موجود در میگو کمک می‌کند هم زود سیر شوید و هم برای مدت طولانی‌تری سیر بمانید. علاوه بر این‌ها غذای امروز سرشار از ادویه جات است که همه آن‌ها خواص درمانی و مفید مخصوص به خود را دارند. غذا‌های فرآوری شده را با قند اضافه شده و نمک زیاد طعم دار می‌کنند، اما شما می‌توانید با کمک ادویه جات به سادگی و از راهی سالم این کار را انجام دهید. میگو‌ها با برگ‌های کاهو سرو می‌شوند که سرشار از فیبر هستند بنابراین یکی دیگر از عناصر سیر کنندگی را هم به این غذا اضافه می‌کنید.

 

مواد لازم:


450 گرم میگو درشت

دو قاشق غذا خوری آب

یک قاشق غذا خوری سیر خرد شده

یک قاشق غذا خوری زنجبیل تازه بدون پوست، خرد شده

یک و یک دوم قاشق چای خوری شکر قهوه‌ای

یک قاشق چای خوری فلفل قرمز

یک قاشق چای خوری فلفل سیاه

یک قاشق چای خوری زیره خرد شده

یک دوم قاشق چای خوری پودر دارچین

یک چهارم قاشق چای خوری زرد چوبه

یک چهارم قاشق چای خوری میخک خرد شده

دو قاشق غذا خوری روغن کانولا

یک هشتم قاشق چای خوری نمک

یک و یک دوم قاشق غذا خوری آب لیمو تازه

70 گرم برگ کاهو تازه

 

روش پخت:


میگو‌ها را با یک دستمال کاغذی خشک کنید و روی یک ظرف بچینید. آب، سیر، زنجبیل، شکر، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زیره، دارچین، زردچوبه و میخک‌ها را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. خمیر به دست آمده را روی میگو‌ها بمالید. سپس اجازه دهید به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق بمانند.

یک ماهی تابه بزرگ آهنی را روی حرارت بالا گرم کنید. دو قاشق چای خوری روغن اضافه کنید و ماهی تابه را تکان دهید تا تمامش چرب شود. وقتی روغن خوب گرم شد نیمی از میگو‌ها را درون ماهی تابه قرار دهید. بدون اینکه میگو‌ها را تکان دهید اجازه دهید بپزند تا قسمت زیر آن‌ها رنگ قهوه‌ای طلایی به خود بگیرد، حدود 2 دقیقه. سپس میگو‌ها را برگردانید و سمت دیگر را بپزید. کمی میگو‌ها را تکان دهید تا زمانی که ادویه جات خوب سرخ شوند و میگو بپزد، حدود 1 تا 2 دقیقه. میگو‌ها را به یک بشقاب منتقل کنید و تمام قطعات ادویه به جا مانده را از ماهی تابه بیرون بیاورید. قبل از اینکه همین فرآیند را برای میگو‌های باقی مانده انجام دهید خیلی سریع ماهی تابه را بشویید. وقتی پخت میگو‌ها به پایان رسید با نمک و یک قاشق غذا خوری آب لیمو به آن‌ها چاشنی بزنید.

دو قاشق چای خوری روغن باقی مانده را با برگ‌های کاهو و آب لیموی باقی مانده ترکیب کنید. سپس برگ‌ها را در یک ظرف بچینید و روی ان‌ها میگو‌ها را قرار دهید. غذا آماده سرو است.

اطلاعات تغذیه‌ای:


مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده است. هر وعده شامل 115 گرم میگو و یک چهارم فنجان کاهو می‌شود.

اطلاعاتی که در ادامه می‌آید مربوط به یک وعده از این غذا است.

 

کالری: 181

چربی در یک وعده: 8 گرم

چربی اشباع در یک وعده: 1 گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: 7 گرم

پروتئین در یک وعده: 16 گرم

کربوهیدرات در یک وعده: 6 گرم

فیبر در یک وعده: 1 گرم

قند در یک وعده: 2 گرم

قند اضافه شده در یک وعده: 2 گرم

سدیم در یک وعده: 253 میلی گرم

کلسیم در یک وعده: 9 درصد نیاز روزانه

پتاسیم در یک وعده: 5 درصد نیاز روزانه

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان