
معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی با اشاره به ثبت 5 هزار و 600 شکایت در دادسرای سازمان نظام پزشکی طی سال گذشته گفت: 4 درصد این شکایات مربوط به تبلیغات بود که بیش از 50 درصد آن منجر به محکومیت پزشکان شد.
به گزارش به نقل از فارس، علی فتاحی در نشست خبری رئیس سازمان نظام پزشکی در مورد تبلیغات پزشکان در فضای مجازی اظهار داشت: تبلیغات برای پزشکان چه در فضای مجازی و چه غیرمجازی باید با مجوز سازمان نظام پزشکی باشد و در غیر این صورت خلاف است؛ مجوز هم مشخص بوده و تنها مرتبط با مشخصات پزشک و حیطه فعالیت او است و خارج از این موضوع، خلاف برشمرده میشود.
وی با بیان اینکه اگر ارگانهای نظارتی این تخلفات را به ما انعکاس دهند، برخورد خواهیم کرد، گفت: توبیخ، تذکر، محرومیت از خدمت، بسته به تکرار و شدت تخلف از مجازاتهای این تخلفات به شمار میرود.
معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی خاطرنشان کرد: در سال گذشته از کل شکایت مطرح شده 5 هزار و 600 مورد در دادسرای سازمان نظام پزشکی ثبت شده که 4 درصد آن مربوط به تبلیغات مختلف پزشکی بود.
فتاحی گفت: بیش از 50درصد از این آمار در زمینه تبلیغات سبب محکومیت پزشکان شد، همچنین باید توجه داشت که تبلیغات برای سودآوری و هدف اقتصادی است و از آنجایی که با جان آدمی سر و کار دارد، برای ما نیز از حساسیت برخوردار بوده و با تخلفات برخورد میکنیم.