به گزارش ایسنا و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، فریدون اصفهانیان درباره عملکرد داوران در هفته چهارم لیگ برتر بیان کرد: هیات بازبینی با توجه به گزارش ناظران و فیلم بازیها، تمام صحنه ها را ارزیابی کرد و در نهایت داوران ما در دو بازی اشتباهات تاثیرگذار داشتند. در داربی خوزستان متاسفانه داور بازی باید 2 خطای پنالتی به سود صنعت نفت آبادان و یک خطای پنالتی برای تیم استقلال خوزستان اعلام میکرد. در دیدار نساجی مازندران و فولاد خوزستان، داور به اشتباه یک پنالتی به سود فولاد خوزستان اعلام کرد، که این خطا پنالتی نبود و متاسفانه داور به اشتباه اعلام پنالتی کرده است.
رئیس کمیته داوران درباره اظهارنظر مدیرعامل باشگاه ذوب آهن گفت: تصمیم داور مبنی بر اخراج بازیکن ذوب آهن کاملا درست و صحیح بوده است و این که داور باید یک پنالتی به نفع تیم سپاهان می گرفت. با توجه به اینکه برخی از کارشناس داوری معتقدند که محسن مسلمان خطا نکرده است و گل بعد از این خطا به ثمر رسیده است، بعد از آنالیز کاملا مشخص شد که تصمیم داور درست بوده است.
وی در پایان افزود: کلیه مسابقات توسط تیم آنالیز کمیته داوران بررسی و به دقت آنالیز میشود و اگر داوری اشتباه قضاوت کرده است، طبق آییننامه با داوران رفتار خواهیم کرد. ما سعی میکنیم با تذکر و راهنماییهای لازم اشتباهات را تقلیل دهیم و نقاط قوت را افزایش دهیم تا در قضاوت های بعدی داوران عملکرد بهتری داشته باشند.