وب سایت ایران ویج: ترشی یکی از خوشمزه ترین چاشنی هایی است که با انواع غذاها سر سفره ما ایرانیان است. این بار با قارچ یک ترشی خوش طعم و عالی درست کنید.
مواد لازم:- قارچ تازه : یک کیلو گرم
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
- شکر : یک قاشق مربا خوری
- سیر خرد شده : 3 حبه
- برگ بو : 2تا 3 عدد
- شوید تازه خرد شده : 2 قاشق غذا خوری
- آب : 18 پیمانه
- روغن گیاهی : نصف پیمانه
- سرکه سفید : نصف پیمانه به اضافه 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:1-در ظرفی متوسط سرکه، نمک، شکر، سیر، برگ بو، فلفل سیاه و شوید را مخلوط کنید و بگذارید به مدت 10 دقیقه بماند.
2-دو پیمانه آب به آن اضافه کنید و به جوش بیاورید.
3-سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه آرام بجوشد. روغن را اضافه و زیر آن را خاموش کنید و کنار بگذارید.
4- 16 پیمانه باقی مانده آب را بجوشانید.
5-با 3 قاشق غذا خوری سرکه قارچ ها را بشویید و در صورت بزرگ بودن ریز کنید و به آب جوش اضافه کنید و بگذارید 3 دقیقه بجوشد و از صافی رد کنید.
6-قارچ را در مواد سرکه بریزید و بگذارید 3 دقیقه در آن بجوشد.
7-بگذارید مواد سرد شود سپس در یخچال قرار دهید.