تسو یک غذای معروف چینی تند و شیرین و بی نهایت خوشمزه است که اگر گیاهخوار هستید و به سبزیجات علاقه زیادی دارید نباید آن را از دست بدهید.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/01/15451801848.jpeg)
مواد مورد نیاز:
- نصف عدد گل کلم بزرگ
- ¾ پیمانه آرد
- ¾ پیمانه شیر
- 1 پیمانه پودر نان سوخاری
- ½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
- 1 قاشق چای خوری نمک دریا
فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
گل کلم را در اندازه کوچک خرد کنید. و داخل ظرف بزرگی آرد، شیر، فلفل و نمک را با هم ترکیب کنید.
گل کلم را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید تا مواد همه جای کلم را بپوشاند.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/01/15451802002.jpeg)
سپس گل کلم ها را داخل پودر سوخاری یا پودر نان بغلتانید.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/01/1545180215f.jpeg)
گل کلم ها را روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت 25 الی 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا ترد شود.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/01/1545180246m.jpeg)
سس تسو
مواد مورد نیاز:
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 3 قاشق غذاخوری سیر ریز ریز شده
- 1 قاشق غذاخوری زنجبیل ریز ریز شده
- 1 قاشق غذاخوری آرد
- 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
- 1/3 پیمانه سس سویا
- 1/3 پیمانه سرکه
- ½ پیمانه عصاره سبزیجات
- 1 و ½ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یا گوجه له شده
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/01/1545180262z.jpeg)
ظرف را روی شعله با حرارت کم قرار دهید. روغن را داغ کنید. سیر و زنجبیل را به مدت 3 الی 5 دقیقه تفت بدهید.
رب گوجه فرنگی و شکر قهوه ای را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت بدهید.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/01/1545180278t.jpeg)
آرد را با 1 قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کنید. به جای آب می توانید از شیر استفاده کنید.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/01/1545180278t.jpeg)
سس سویا، سرکه و عصاره سبزیجات را اضافه کنید و هم بزنید.
7 الی 10 دقیقه مواد سس را بجوشانید.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/01/15451802936.jpeg)
سس غلیظ شده آماده خوردن است. گل کلم ها را داخل سس بغلتانید و با برنج یا سالاد سرو کنید.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/06/01/15451802936.jpeg)